Att ha en krasslig kille hemma

 
Vår stora kille är inte bra. 
I lördags kväll märkte jag att han inte åt som han brukade och på natten vaknade han med magont.
Vi var vakna mellan typ 2-6 innan han somnade efter lite yoghurt och Alvedon. 
 
Sen var han hängig hela dagen. Åt inte och ville helst bara ligga. Magontet tilltog även fast han fick både Alvedon och Ipren så David tog med honom in till akuten. 
 
Albin och David kom hem i natt vid halv två. Han sov sen hela natten efter det. Idag är han fortsatt lite hängig och har fortfarande ont. Det togs två blodprov (stick i fingret) på Albin i natt som inte visade något och läkaren klämde på magen som var öm. Man skickade hem honom med uppmaningen att om det är något allvarligt så visar det sig inom två dygn och då ska vi åka in med honom igen.
 
David har varit hemma och vabbat honom idag eftersom jag behövde åka och jobba en sväng men när jag jobbat klart var det vi som myste i kökssoffan till en film och ljudet av Lolan som njöt.
 
 
 
 
Han sover nu och vi håller tummarna att han får sova och vaknar pigg och frisk. Han behöver verkligen få sova nu efter två nätter med smärtor. 
Tyvärr hade han fortfarande ont när han gick och la sig men han somnade ändå ganska snabbt. Inte så konstigt kanske, han måste varit utmattad efter att ha sovit så lite och haft så ont.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0