Hälsat på Lotus!

I morse fick vi lite sovmorgon igen, tillsammans alla tre i sängen (inte för att jag sover så gott med sonen i sängen...) Albin väckte oss vid kvart i 7 och då gick vi upp och satte på ugnen. Nybakta, hembakta frallor är ju aldrig fel sådär på söndagsmorgonen! Stesse kom vid 8, lagom till frukosten och sen satte dom igång att bygga!



Efter frukosten gick jag och Albin bort till mormorn med några frallor, (morbror fick några med) och sen gick vi hem igen och styrde kosan mot Västra Derome där Martina, Lars och Lotus bor!



Vi fick fika och Albin lekte med Lotus som är jättesnäll,  barnkär och verkligen super söt!



Mitt i leken sprang Albin rakt in i deras vardagsrummsbord och slog sig lite vid ögat, ingen större fara men det blir någ en liten blåklocka ändå... Hur som helst så somnade han gott när vi körde hem. Jag passade på att köra om Jet och tanka när vi ändå var ute!



När vi kom hem så var det full rulle utanför, men dom började plocka ihop ganska snart och sen kom Malin bort och hälsade på, va roligt det var att träffa henne, det var länge sedan! Embla och Loke var med mormorn på teater i stan så då passde Malin på att träffa släkt och vänner i Tvååker och kom härom, väldigt välkommet, är ju så sällan man har vägarna förbi Björketorp men nu kommer snart deras lilla 1-0 (bebisen i magen, barnen kallar den för det) och då ska vi åka upp och hälsa på!

Nu ska jag ut och kolla hur det går för pojkarna mina som är ute i trädgården och röjer, sen blir det söndagsmiddag hos mor och far!


Kommentarer
Postat av: Malin

Ja det är verkligen kul att träffas! Embla blev lite avis att inte hon fått vara med, men de hade haft jätteskoj på teatern!

2009-03-01 @ 21:24:44
Postat av: Anonym

Vilka underbara bilder du tar,de går inte att arrangera de gäller att vara påpasslig.

För övrigt,flacka inte runt som en yr höna för att de skall hända något,spara på bensinen och utsläppen och inte minst pengarna,verkligheten kommer ifatt även dig, rätta mig om jag har fel?

2009-03-03 @ 02:06:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0