Ynklig....

Jag känner mig väldigt ynklig och vill igentligen bara ligga i sängen och kolla på tv idag så jag får passa på att varna för en del gnäll i detta inlägget redan nu.

Hur sjutton kan man bli såhär kanonförkyld mitt i sommarn!? Det har jag då inte vart med om innan vad jag kan minnas. När jag gick och la mig i går så sprängde det i huvudet så jag trodde jag skulle bli tokig! Natten har ändå vart helt ok, Albin har sovit hela natten precis som jag och David, det har vart ganska svalt och det tror jag är tack vare min enorma utvädring av övervåningen i går kväll (och såklart för att vi har satt fläkten i fönstret så den blåser in sval luft hela natten!). Jag kunde inte riktigt somna igår, utan låg och kikade lite på Brokeback Mountain och lyssnade på David när han sov tungt och i mellanåt hördes även Albins rosslingar från andra sovrummet.

Filmen var slut vid kvart över 12 i natt så kanske somnade vid halv 1 och har bara vart uppe och kissat en gång under natten, det är nästan rekord för att vara mig, och då passade jag på att ta en halstablett till och lite nässpray. Vi vaknade av att Albin hostade som en tok vid halv 7 i morse och det vaknade han såklart av och kom in till oss. Han fick lite vatten och då blev det bättre men vi kunde inte somna om så jag tog med honom ner och la mig i soffan. david kom efter ganska snart och då fixade han frukost men jag orkade inte gå upp ur soffan!

Jag var inte sömnig, men hela kroppen är utmattad! Grabbarna åt och gick ut och så tassade jag upp en stund senare och tog lite yoghurt & müsli. Jag lyckades masa mig ut till pojkarna efter min lilla frukost och har suttit i en solstol bredvid och vart social (så social man nu kan var när man nästan inte har någon röst och bara hostar hela tiden). Nu har jag i alla fall lyckats skala lite potatis som står och kokar på spisen och ska strax slänga i lite fiskpinnar i pannan så det blir någon middag på detta stället. Både David & Albin älskar fiskpinnar med kokt potatis, ärtor, grädde & lingon så det blir nog lyckat även om jag inte lagt ner hela mig själ i middagen idag.

Ska fortsätta eftermiddagen antingen i soffan eller i solstolen (i skuggan såklart) men jag tror inte jag överlever utan en alvedon även om jag försökt stå ut så länge jag bara kan. Dessutom är jag fortfarande yr så det kan bli en spännande eftermiddag detta...

Nu har ni väl hört nog av mitt gnäll så jag ska låta bloggen vara tills jag mår bättre och kan vara mitt vanliga positiva jag igen!


Kommentarer
Postat av: Malin

Yrseln låter ju inge vidare... är du yr hela tiden eller kommer det vid vissa rörelser, typ reser dig, vänder dig om, böjer dig ner?



Åke var yr i somras/höstas. Lösa kristaller i örat sa de att de var, men han var så dålig att han inte kunde vara uppe. Det räckte att han vred sig i sängen för att bli yr och illamående. Som att vara "dyngfull" beskrev han det.



Hoppas att det går över snart.

Kram

2010-07-18 @ 13:48:09
URL: http://www.femifamiljen.bloggagratis.se
Postat av: Vivan B

Stackars dej Charlotte,man får gnälla när man är sjuk.Men de är svårt att bli förkyld mitt i sommaren,och man känner sej ynklig.De där med yrseln ska du nog inte gå med längre,utan att kolla upp♥.

2010-07-18 @ 17:17:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0