Mormor-gos!

Idag har mormorn vart här och fått gosat av sig med båda barnbarnen. Medan Albin var på dagis så passade jag på att lämna över Lillebror så jag fick gjort lite (fast i ärlighetens namn så blev det inte gjort så mycket som det var tänkt...). Mormorn var nöjd med det.



Sen kom Albin hem och då ville han ha mormorns uppmärksamhet så hon fick vackert leka både gömma nyckel och köra med motocyklar. Självklart hann även dom med massa kram och gos.



Nu i kväll har David satt upp det mest på väggarna igen så snart ska det väl bli någolunda klart här hemma. I morrn tänkte jag ta med mig båda barnen iväg på massa ärenden, men det beror såklart på dagsformen och hur natten har varit. På onsdag har vi oxå lite planer, torsdagen är fulltecknad med bla tandläkarbesök för katterna och sen på fredag är det begravning och besök på BVC. Fattar inte hur man som föräldraledig kan ha så mycket att göra! Redan början på nästa vecka har vi oxå en del planer, papper ska skrivas på, Lillebror ska få bankkonto, presenter ska inhandlas mm.

Nu ska jag kila ner och väcka Lillebror för en sista amning innan jag duchar och lägger mig, sen lämnar jag över resten av nattningen åt pappan. Storebror sover sen en timme tillbaka efter vilda lekar i badkaret.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0