Dagens hyss...

Man kanske skulle satsa på att ha en hel blogg bara med Emils hyss?
 
Nää, så farligt har det inte varit.
Idag har vi haft en riktig mysdag, jag och mina grabbar (fast om man frågar Albin så har den nog innehållt för lite lek...). Vi började förmiddagen med att cykla och handla så vi kunde fixa i ordning Granolan som jag la ut receptet på nyss. Givetvis blev det en hel del mer handlat och det var tur att vi tog cykelkärran för "bagaget" på den var proppfullt och däcken såg nästan ut att ha punka.
 
 
(Lilla påsen längst ner gick jag in med till grannarna, gissa om dom kommer sakna mig som granne...?)
 
Barnen var ute medan jag gjorde Granola och efter middagen körde vi till Falkenberg och letade fynd på Fynda. Jag letade figurer som jag kan ha som tårtdekorationer. Det hittade jag, massor, och det kommer nog bli superbra.
 
Emil skötte sig riktigt bra där inne, han gick efter mig och höll i korgen (mestadels i alla fall) och babblade så alla andra drog på smilbanden. Albin gick och kollade in leksakerna direkt.
 
 
Vi hittade bla dessa supersöta små glasflaskor! Den minsta är bara 11 cm hög och den större rymmer 25 cl, perfekt när jag behöver ha en skvätt mjölk med mig ut i fikakorgen, till kaffet.
 
När vi kom till leksakerna var det mycket som visst ville följa med hem men förvånande nog var det ingen som protesterade när jag sa att vi skulle betala våra saker och gå vidare.
 
Vi gick vidare bort till möbelavdelningen och barnen stannade vid barnsängarna medan jag kollade på grejer. När jag var klar sa jag till barnen att vi skulle gå vidare och det var Emil inte alls med på så han blev lite purken och gick bakom mig och muttrade medan vi gick ut.
 
Jag försökte mig på att lätta upp stämningen lite och sa
- Vi ska ju åka hem så vi kan cykla till mormor och fika i eftermiddag!
 
Han fortsatte muttra och se allmänt butter ut. När vi passerar kassan ser jag i ögonvrån hur han viker av och går mot kassan och när han kommer fram säger han till killen i kassan
- DU får INTE följa med till mormor och fika!
 
Både han och den andra kvinnan bakom disken knäcker sig fullständigt medan jag ursäktar oss och förklara för Emil att killen nog inte alls var intresserad av att fika hos hans mormor...
 
Ja, dagarna med Emil är allt annat än långtråkiga.
 
När vi kom hem cyklade vi bort till mormorn och fikade direkt. Vi stannade ett par timmar men sista halvtimmen var inte rolig alls. Emil var jättetrött och superkinkig och minsta lilla motgång blev krokodiltårar och illvrål.
 
Vi åkte hem och mötte upp pappan som tog över så jag fick jobba lite nu i kväll.
Nu är det avklarat och jag tar kväll, men Criminal Minds!
 

Kommentarer
Postat av: Caroline

Jag kommer sakna dig som granne! Men vem vet, jag kanske smyger förbi någon gång ;)

Svar: Klart du ska komma och hälsa på!
Charlotte

2013-04-04 @ 21:39:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0