Midsommar!

Självaste aftonen, i går, var ju en jättebra dag! Vädret var väl som midsommarväder är mest, väldigt opålitligt.

Vi var hemma hos mamma och pappa i vanlig ordning, tillsammans med brorsan, Julie & Eva. Pappa hade vart på Vareborg och plockat supergoda potatis (early puritan,självplock) som vi hade till maten.

Jag hade förberett en poängpromenad och en doobidoo-lek som vi gjorde efter maten. Tjejerna mot killarna och tjejerna vann.



Så här såg det ut när jag förberedde...

Efter lekarna och maten så tog pappa fram stegen och sen lekte grabbarna den sedvanliga stegeleken tills regnet kom och då kom det ordentligt.







Det blev inte så sent för oss, vi var nog hemma vid halv elva på kvällen och då slocknade jag nästan direkt. Tur det, för jag började jobba i morse kl sju och jobbade till kvart över ett sen hade jag ju en tårta att dekorera.

När den var dekorerad gjorde jag två omgångar Granola och sen var det dax att plocka in barnen och stoppa dom i blöt. Pappan höll på med slutfinishen med stenläggningen och gjutningen av vårt avlastningsbord.





Dessa bilderna är från i förrgår, idag är det klart! I torsdags hade jag min första helt oplanerade dag sen den 3 maj! Jag hade tänkt göra en hel del men jag har fått en otäck bacillusk i kroppen så jag valde faktiskt att ta det lugnt i stället. Dessutom var det ju alldeles för varmt för att orka göra något alls!







Emilmys en liten stund.





Men det var ju tvungen att svalka av sig och någon pool har vi ju inte sett till än...

På kvällen plockade jag in lite grönt från våran odling och gjorde kvällsmat.



Nu ska jag försöka sova bort bacillerna och ladda för en Jobbesöndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0