Buzzar Vanish!

Nu har jag haft äran att få prova Vanish tvättmedel och fläckborttagare.
Tyvärr har denna kampanjen varit alldeles för kort i samband med att jag har skitmycket att göra så jag har i ärlighetens namn inte hunnit testa så ordentligt som jag borde för fläckar har vi mycket av!
 

Jag gjorde i alla fall ett test i går när vi kom hem från crossbanan.
Då hade jag lagt undan ett par plagg som hade riktigt jobbiga ingrodda fläckar som inte gått bort i tvätten sedan tidigare och så hade jag ett par nya fläckar som dök upp på crossbanan, kan ha varit ketchup eller choklad, svårt att säga ihop med leran...
 
Det här är Albins blåa jeans som har ingrodda gräskläckar sedan flera veckor tillbaka och som bara "späs" på i skolan.
 

Jag vet att bilderna är skitdåliga men det var kolsvart ute och jag hade inget batteri på stora kameran så mobilen fick duga.
Efter behandlingen med fläckborttagaren blev det såhär.
 

Helt klart mycket bättre men inte helt borta så kanske var det väl svåra fläckar...
Även ett par av Emils byxor som inte blivit rena av tidigare tvättar fick testet med fläckborttagaren.
 
 
Efter tvätten blev det såhär.
 

Inte jättestor skillnad. Jag vet dock inte vad det var för fläckar från början och jag lovar att ge det en omgång till.
 
Tröjan från crossbanan såg ut såhär.
 

Och blev såhär!
 

Helt rent!
Det som ser ut som skit är skuggor från från fönstret.
 
Jag är supernöjd och kommer testa en massa mer så fort jag får tid över. Har ett par vita plagg jag måste testa med tänkte jag!

Helt galet!

Jag har ju jobbat helt med Handels nu i veckan och sen är det min helg på ICA och nästa vecka åker jag på kurs till Runö, utanför Stockholm. Ja, det är lite mycket nu. Bjussar på en bild på några av mina fantastiska kollegor på Handels.
Efter jobbet idag tog vi hand om varandra. Sagoläsning i soffan, kinamat och sen lite bamsefia innan kvällsbadet.Sen är det ju val i morrn! Jag har redan röstat för jag jobbar ju till 21.15 i morrn så det var liksom lika bra att få det gjort.Gjorde Svts valkompass och såhär såg det ut. Mycket nöjd måste jag säga. Fick även en länk från vår vice ordförande i avdelningsstyrelsen om att göra ett test för att se vilken tidigare minister man är mest lik (åsiktsmässigt) och jag blev...Anna. Dessutom på årsdagen.

Nu ska jag sova, mer jobb i morrn!

RSS 2.0