Att förbereda för bröllop...

Nu.
Nu är det vår tur att förbereda för bröllop minsann.
 
 
Jag & David ska gifta oss. Efter mer än 13 år tillsammans och förlovade i över 10 år. 
Jag kanske har varit redo för det här med giftemål i rätt många år men nu känner jag nog snarare att det är lite bra att det inte blir förens nu.
Hade vi gift oss för 5-10 år sedan så hade nog bröllopet sett helt annorlunda ut.
Nu blir det precis som vi vill ha det.
 
 
David har ju alltid sagt att han inte tror sig klara av den där pressen med att stå längst fram i kyrkan med alla blickar på sig. Jag har alltid velat gifta mig på ett sådant sätt så jag kan få fira det tillsammans med mina underbara släktingar och vänner.
Samtidigt som jag absolut inte velat pressa eller tvinga på David det här med att gifta sig. Det har varit viktigt för mig att han oxå vill.
 
 
Förra sommaren.
14-07-14, närmare bestämt, friade han.
 
Jag har ju pikat och hintat om det här med att gifta sig rätt länge och så visar det sig att David har gått ett bra tag med en ring i en ask och bara väntat på ett bra tillfälle. Något bra tillfälle dök först inte upp och sen kom ju den där ödesdigra lördagen i slutet av maj, där han blev så vansinnigt sjuk och hamnade på sjukhuset i ett par veckor. Både han och jag hann nog vända på tanken ett par gånger om vad som skulle hända om det hände honom något. 
 
Det gick rätt så många veckor innan den där speciella dagen kom. Varför det blev just den dagen och det tillfället har jag ingen aning om. Han hade väl helt enkelt bestämt sig. 
Jag skulle iväg med Marina på kvällen. Vi skulle cykla in till stan, käka på Majas och kolla på Tonbruket & Titiyo. Mamma hade, som av en händelse, tagit grabbarna med sig och åkt till Tjärby för att plocka bär.
 
Det var varmt. Jättevarmt.
David kom hem från jobbet och betedde sig en smula märkligt faktikst. Vi pratade om ditten och datten. Inget direkt viktigt så och jag började få en aning bråttom in i duschen eftersom jag skulle i väg. Han fortsatte bete sig lite märkligt och jag frågade honom ett par gånger om det var något.
 
Rätt som det var fick han fram en jättefin bukett blommor. Stora rosa rosor och massa brudslöja.
Jag frågade varför jag fick den fina buketten, bara sådär. Jo, det var ju för att han var lite dålig på att ge blommor tyckte han. Sen fick jag ännu lite mer bråttom att komma in i duschen och fortfarande var det som om han inte ville låta mig gå...
 
Så jag frågar igen, Vad är det? Har det hänt något?
Då går han ner på knä, mitt på köksgolvet.
Sketen och dann efter en hel dag på jobbet i sommarhettan.
 
-Vill du gifta dig med mig?
 
 
Precis innan jag åkte till Stockholm på kurs, skickade vi ut inbjudningskorten och nu är det alltså på riktigt.
Jag ska äntligen bli Fru.
Inte vilken hustru som helst heller, utan Davids maka.
 
I vanlig ordning, när det gäller oss (i synnerhet mig) blir det inget vanligt bröllop.
 
Så nu lägger jag upp en ny kategori här på bloggen, Bröllop.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grabbarna grus

Alltså mina killar. Dom är så söta och dråpliga.
 
Emil pratar ju hela tiden, jämt och lite till.
När jag var på kurs i Stockholm var han ju hos mamma en del och en dag hade han hittat en önskesten som han strök över kinden och sa 
- Jag önskar att mina prickar och Majsan sår ska försvinna. Och så önskar jag att du inte var så himla gammal...
 
 
Mitt lilla bus!
 

Albin, han är mer en tänkare han, och går nog runt med en hel massa funderingar.
När jag var iväg hade han funderat mycket på det här med mormor och hur gammal hon är.
Så han hade frågat henne om hon hade tänkt komma på hans 50 års kalas.
Jo, det ska hon absolut. Hon är visserligen 97 år då men om hon lever så ska hon komma.
 
 
Min fina, kloka tänkare.

Vab och det där med att ha mor & farföräldrar...

 
Jo, idag på morgonen blev det ju lite tokigt.
Eftersom jag alltid jobbar sent på torsdagar så träffar jag inte barnen innan dom lägger sig och det blir alltid en liten överraskning på fredag morgonen, hur dom mår och så. 
I går kväll hade dessutom morfar varit hos dom en sväng medan David var på möte och då drar dom ut på läggningen extra länge. 
 
Så, i morse då när Emil väl vaknade, vid sju. Så fick han ju inte upp ena ögat! Han har haft problem med det förr och när han blir riktigt kanonförkyld så får han ofta sådär jättekladdiga ögon och segdragna ögoninflammationer.
Eftersom jag inte varit på jobbet på två veckor och faktikst tycker väldigt mycket om mitt jobb så ringde jag och väckte mormor och frågade om jag kunde få lämna barnen där på förmiddagen och se om jag kunde lösa eftermiddagsbarnvakten från jobbet. Det gick givetvis bra, när har hon någonsin sagt nej liksom.
 
Nu löste det tyvärr inte sig med barnvakt till eftermiddagen så jag och mamma löste av varandra. Jag åkte och hämtade barnen hos henne och hon cyklade bort till jobbet direkt.
 
 
Hur skulle våra hektiska liv fungera utan våra mor och farföräldrar?
Troligtvis inte alls faktiskt. 
 
Våra barn har en fantastisk kontakt med sin mormor, morfar och farmor. Det är helt otroligt att se banden dom har med varandra och hur självklara platser dom har i varandras liv.
 
Jag har inte själv haft ett sådant band. 
Min farmor och farfar lever och betyder jättemycket för mig men eftersom dom bor i en annan kommun så har det ju inte blivit att jag bara kilar till farmor efter skolan, så som Albin gör till mormor nu. Min morfar var gammal och dog när jag var bara 6 år. Jag minns honom tydligt men eftersom han var över sjuttioår när jag föddes så har han inte direkt passat mig på samma sätt som mina föräldrar passar mina barn. Min mormor dog innan jag föddes.
Tänk om jag hade fått träffa min mormor. Tänk om jag hade haft samma typ av relation till min mormor och morfar som Albin & Emil har till sina morföräldrar. Eller om jag haft dom så nära till hands som mina farföräldrar alltid funnits. Många funderingar.
 
Albin och Emil älskar ju att vara hos sina mor och farföräldrar. Dom är där dessutom jämt och det har liksom blivit så att vi har kunnat jobba såhär mycket som vi gör, för att dom alltid finns till hands. Utan mormor, morfar och farmor skulle livet vara betydligt mycket svårare. David lillasyster har oxå ställt upp fantastiskt mycket, hon har kommit hit halv sju på morgonen på sina lediga dagar och haft barnen hela långa dagarna. Det är helt otroligt och jag kan nästan inte förstå hur lyckligt lottade vi är som har så fina människor runt omkring oss.
 
När David blev sådär allvarligt sjuk förra året och låg på sjukhuset i 14 dagar, då kunde jag vara inne hos honom VARJE dag. Varenda dag kunde jag vara med honom för att våra föräldrar hjälpte oss, dygnet runt ibland, med barnen. Ovärdeligt är vad det är!
 
 
David tillsammans med sina båda bröder, sin syster, sin mamma och Albin & Emil.
 
 
 
 

Vice ordförande!

Idag har vi haft årsmöte med fackklubben på jobbet och jag blev vald som Vice ordförande. 
Förra veckan blev jag dessutom vald till ordinarie styrelseledamot i Avdelningsstyrelsen, avdelning 3 Halmstad! 
Jag är ruskigt glad och tacksam för förtroendet. 


Bild från första veckan på Runö, någon hade varit lurig och skrivit på min namnskylt. Men jag gillade det jag...

Annars idag har jag mest jobbat. 
Kom hem nu ikväll och damp ner i sängen med en duns. I morrn blir det jobbe hela dagen lång och även helgen ska tillbringas där. Men som sagt, jag gillar alla mina jobb. Massor!


Och mina grabbar. Dom gillar jag mest <3 

En ond axel

Jätteond axel faktiskt.
Jag ska till massören i morrn, tack och lov för det här går minsann inte. 
Vet inte vad som hänt riktigt men nu är den extra högt upp i alla fall. 


Vet inte om det syns riktigt på bilden men min vänstra axel är högre...

Ikväll har jag jobbat på Ica och på dagen har jag redigerat bilder från gårdagens fotograferingar. Jag har tyvärr inte kunnat sitta så länge som jag önskat för min axel men det har gått ganska bra.  

Nu är jag återigen helt slut och säger god natt. 


Händer grejer

När jag inte är hemma, då passar han på.
Och inte så lite heller.
 
Jag trodde den stora förändringen här hemma var att vi fått en helspegel på väggen där uppe, men i kväll fick jag mig ytterligare en rejäl överraskning. En dörr har liksom flyttat på sig. 
 
 
Det var inte ens en enkel liten flytt av en dörr. Det blev en ny ytterdörr visst. 
Det blir nog jättebra det här!

I morrn är verkligheten i kapp mig och jag har fotograferingar i studion. Så jag och alla tre grabbarna tog en liten kvällspromenad bort för att kika så allt var ok eftersom jag varit borta så länge. Och det var det ju såklart!
 
 
Även papprena hade ju så himla fint väntat på mig så jag har suttit på kontoret hela förmiddagen med fakturor och lön (extra spejsigt var det eftersom löneprogrammet fått sig ett REJÄLT lyft och inget var som det brukar).
 
I eftermiddags var Albin och David iväg på simskolan medan jag och Emil var hemma och lagade kvällsmat. Emil hjälpte till så himla fint som bara han kan och det är inte klokt va det lilla barnet kan prata. Han är ju lixom inte tyst en enda liten sekund. 
 
När grabbarna kom hem så var Albin rejält hungrig och innan jag ens hann duka fram maten så smakade han på potatismoset i grytan och sa 
- Mamma, det här moset är perfekt! Helt perfekt!
Undrar om han saknat mammas mat tro? 
 
Nu ska jag kila upp och krypa ner brevid en av mina förkylda grabbar och kolla på Wallander.
 
 
 

Hemma!!

Igår. 
På kvällen kom vi hem, Vid halv tio. Jag kilade direkt upp och duschade, sen tvärsomnade jag. Så skönt det var. Att sova i min egen säng, på min egen kudde och med min trygga man precis bredvid.

Idag har jag varit precis bröt-trött hela dagen och har redan gått och lagt mig så det får nog bli ett längre inlägg i morrn. 


Bjussar på en bild från bilen igår. Det var faktiskt så att jag var så trött att jag lämnade över rodret efter halva vägen till min bundsförvant som tog oss lugnt och säkert hem. 

Framåt

Det går framåt här, men jösses va intensivt det är! 


Det här är en bild från igår som Oscar (ni vet, min långhåriga hårdrocksvän) tog när jag redovisar presentationen av ett enskilt arbete om Saltsjöbadsavtalet. En viktig milstolpe i arbetarrörelsens historia. 

Idag ska vi fortsätta med våra fördjupningsarbeten där jag jobbar med Kampen om Tanken, vem bestämmer vad vi tycker? 

I morrn på förmiddagen ska vi besöka Riksdagen och efter lunch även LO-borgen.

Nu ska jag kliva upp och kila till frukosten. 

Saknar dom här...


Och den här...


Något att vakna upp till...


På ett hotellrum på Djurgården i Stockholm vaknar jag idag upp till denna härliga syn. 
I en bäddsoffa brevid har jag mina älskade grabbar.

Igår tillbringade vi hela dagen på Skansen och vädret fick ju liksom inte att klaga på direkt så både jag och Emil är härligt rosiga av solen i ansiktet. 

Vi gick om Skansen butiken på vägen ut och köpte lite finfina grejer. Barnen fick bla varsina förstoringsglas så varenda knopp på vägen till hotellet blev noga undersökta.

Grabbarna var rejält skitiga efter all lek så en dusch var ytterst nödvändigt innan finmiddagen på restaurangen.

Vi avslutade kvällen med att krypa ner i våra sängar och kolla på den gamla hederliga filmen Askungen på tv. Nu blir det frukostbuffé och sen massa varma kramar med mina pojkar innan jag ska åter till kursgården. Har skjutit fram en hel del arbeten som ska fixas idag så jag lär inte bli sysslolös... 

Intensivt

Som tusan alltså!! 
Det är liksom plugg på ett eller annat sätt hela tiden. På dagtid, till 17 eller strax efter har vi den faktiska kurstiden, sen har vi grupparbete som vi jobbar med utöver kurstiden. 

Jag har en grupp som jag jobbar med Ideologin Anarkism om. Vilken luddig ideologi att djupdyka i btw! Sen har jag en annan grupp där vi jobbar med Grekland och hur våra liv skulle sett ut om vi levde där. 
Båda dessa arbetena är ju superspännande men väldigt, väldigt krävande och nu på morgonen, efter frukosten ska jag och min grupp redovisa det vi kommit fram till inom Anarkismen.

Det går förvånansvärt bra att vara ifrån grabbarna. Vi har ju så jäkla mycket att göra hela tiden så då är det lättare men jag blir väldigt glad av bilder hemifrån.

Som det här till exempel. 
Nähe, nu måste jag kila till frukosten! 

Tidig morgon...

Ofrivilligt tidig morgon faktiskt... 

Min klocka ringer inte fören vid sju men jag har legat vaken sedan kvart i sex jag. Grabbarna brukar ju alltid väcka mig vid den tiden, det sitter väl i.

Men nu har jag haft gott om tid att messa lite med David där hemma och han har skickat morgonbilder på mina killar.


Som jag längtar efter dessa båda vildingar! 

Än så länge har vi bara gjort en dag här på Runö, men kursupplägget är intensivt och vi har massa fördjupande arbeten att jobba med. 

Nu ska jag strax ta och kliva upp och kila bort till frukosten. 

Liten kort paus bara...

Nu har jag precis kommit till rummet. Men bara för en kort liten paus. Kursen jag går är väldigt krävande och djup.

Vi ska äta, sen samlas för grupparbete igen. 

Vädret här i Åkersberga är strålande! Sista kvällen med gänget

I morrn åker jag iväg på kurs så idag har jag tagit vara på dagen med barnen så gott det går. Jag till och med spelade tv-spel med Albin innan, det var det han ville göra om han fick bestämma vad vi skulle hitta på tillsammans. 
Vår alldeles egen paparazzi, Emil, förevigade det hela. Typ 25 bilder lyckades han knäppa av. Jag tycker dock att det räcker med att bjuda på två bilder. 

Vi har ätit kinamat nu i kväll, här hemma, tillsammans med mor och far. 
Emil har mått bättre idag, lite ont i magen, men inte alls lika mycket illamående.
Han har ätit bra och varit pigg och glad. 

Nu ska jag krypa in i famnen jag kommer att längta halvt ihjäl mig efter på kursen... 

Roligt jobb!!

Alltså, jag älskar verkligen alla mina jobb! 

Förra helgen jobbade jag hela helgen på ICA och då är jag mycket i förbutiken (Post & Spel). Jag trivs väldigt bra med det, där är alltid full rulle. Svenska spel har dragit igång årets omgång av TIPS-SM och det är alltid lika roligt när det händer grejer.
Lite extra roligt är det ju när man från mail från Svenska Spel där detta står. 


Jojomen. 
Tvååker fick 13 rätt på stryktipset!

Hoppas jag tagit emot fler fullpoängare i veckan. Jag ska definitivt hålla koll på min egen rad i dag.

Omkullkastade planer

Idag skulle jag jobba. Precis som varje fredag. Men eftersom Emil vart lite krasslig i veckan så hade vi bokat in mormor i stället för dagis. 

Vi fick väcka honom på morgonen idag, vilket inte händer sådär jätteofta så han var inte på sitt bästa humör till att börja med. Men han åt lite yoghurt och så småningom om gjorde vi oss klara för jobb, skola och mormor. 

När vi precis skickat iväg Albin på cykel och tagit på ytterkläderna så börjar Emil på sådär illa igen... Det var ju bara att ta av alla kläder, ringa jobb och mormor och krypa upp i soffan. Han kräktes inte med sa till och från under förmiddagen att han mådde illa. 


Vi satt inne och pysslade hela förmiddagen och Emil åt lite mer frukost, en piggelin och drack en smoothie till lunch. Sen kom Albin hem och grabbarna var ute till David kom från jobbet. 

I kväll har vi ätit gott. Emil var nog riktigt hungrig för han tog två gånger till och med (det gjorde iofs även dom andra grabbarna). Efter maten tog jag och Albin varsin ryggsäck på oss och fick till affären. Du saknades lite i skåpen och så ska rediga grabbar få lite fredagsmys när som vart så ordentliga.

Emil fick lite ont i magen i kväll, efter att han ätit så mycket sa han, men han fick sig ett bad och sen somnade han gott. Jag brukar gå in och kika på ungarna när dom sover, men idag satt jag extra länge hos mini och strök han över håret. 


Om man bara kunde få reda på vad det är för fel på den lille magen tro...

Nu är det läggdags här. 
Eller snarare, Den Gröna Milen på tv i från sängen...Vår fantastiska kise!

Älskade, älskade lilla Kajsa!
 
 
Det liksom hände så mycket där i måndags att Kajsas veterinärbesök föll i glömska här på bloggen.
 
Hon har dåliga tänder min lilla höna och varje år de senaste 6-7 åren tror jag, har det dragits ut tänder. Nu har hon bara en stackars tand kvar (förutom dom där små rackarna som katter har längst fram) och den var verkligen inte fin. Jag misstänkte ju att även den blivit dålig och behövdes dras bort. Först vill dom kika på henne, innan dom bokar upp en tid, eftersom den typen av tandvård tar ganska lång tid, och då vill man inte sätta upp en tid som sen inte blir av.
 
Veterinären kikade, lyssnade och klämde på henne. Kajsa är nog den snällaste katten som finns tror jag. Hon gjorde ingenting, knappt ens motstånd... En tandspecialist kom och kikade och så bestämde dom, att eftersom hon är så snäll skulle dom försöka rengöra tanden och kontrollera utan att hon var sövd. Det lär ha gjort jätteont, men hon är ju så duktig, min lilla kise!
 
Stolt som en tupp över min älskade lilla höna så tog jag henne i buren, betalade och åkte hem. Inga tänder (eller tand snarare) behövdes dras och vi ska återkomma till hösten, kika på tänderna och göra en seniorundersökning på henne. Hon är ju en gammal dam nu, snart 12 år...
 
Kommer ni ihåg när hon såg ut såhär?
 
 

Vår i luften!

 
Igår var jag och Emil ute en lång stund på förmiddagen.
Det var underbart väder och vi gick på jakt i trädgården efter vårtecken.
 
I vår egen trädgård har vi inte sådär jättemycket men vi hänger ju en del i grannens trädgård ibland och där finns det gott om knoppar och vårtecken. Krokusen ovan är dock i från vår egen trädgård, vi har ett gäng inne i häcken.
 
 
Emil tog fram cykeln och släpade fram sina hopp. 
Jag stod brevid, hejjade på och lapade sol.
 
 
Tillslut fick vi pausa.
Jag gick in och lagade middag och Emil fortsatte pyssla utomhus en stund.
Efter middagen gick vi och mötte Albin när han kom från skolan och sen var grabbarna ute ända till kvällsmaten!
Jag gick in och bakade två limpor bröd undertiden.
 
Idag tar vi dagen som den kommer tills det är dags för jobb.
Vi har en hel del pyssel att dona med innan helgen.

Throwback Thursday!

 
Här kommer ytterligare en ganska dålig bild och man ser inte riktigt vad den föreställer men det ska jag föklara.
 
Det är jag och världens bästa Martina.
Vi sitter ute på hennes trappa. Trappan ner till källaren där hon bodde under vår gymnasie tid. 
I den källaren hände allt. ALLT. Precis allt och vi har haft så roligt där. Alltså, vad vore mitt liv om jag inte hade vuxit upp med Martina och hennes källare.
 
Om ja inte är helt ute och cyklar så är denna bilden tagen på sommaren och det är fredag eller lördagkväll. Vi skulle säkert åka in till stan med hennes storebror och i vanlig ordning tog vi oss hem på ungefär samma sätt, med någon som körde raggarbil åt Tvååkershållet. 
 
Det var tider det!

Vår utedag

Eftersom Emil kräktes i måndags morse och jag är typ den hårdaste utav dom hårdaste på att hålla på alla möjliga, tänkbara regler på det där med att sprida eventuella smittor vidare så håller vi oss hemma.
 
Det har inte hänt något mer sedan den där morgonen, och jag tror faktiskt att det mer berodde på Emils märkliga klykningar han pysslar med i bland. Men som sagt, vi chansar inte.
 
På förmiddagen höll vi oss inne. Jag satt på kontoret en stund och hade ett par telefonsamtal.
Medan jag satt i telefon blev Emil visst akut hungrig och eftersom mamman var upptagen så tog han helt sonika saken i egna händer och skar sig en "macka"...
 
 
- Mamma, jag klippte mig inte ens med den vassa kniven!
 
Jodå så att...
Han hade karvat fint i brödet och fått loss en bit så han var både väldigt stolt och nöjd. Så går det tydligen när mamman pratar i telefon och fyraåringen är SÅ hungrig. Det får man visst räkna med fick jag veta.
 
På eftermiddagen tog vi på oss och cyklade bort till Munkagårdsskolan för första gången i år. Det var spännande redan innan vi kommit fram till djuren för på den stora grusplanen övades det både på att köra traktor och att såga med motorsåg. Båda sakerna tillräckligt spännande för båda barnen att titta länge och väl på.
 
Det var inte fullt så mycket djur ute som det brukar men grisar, hästar, getter, åsna, kanin, wallaby, gäss och kalvar fick vi se. Sen kan man ju leka precis hur länge som helst i parken, vid dammen, på grillplatsen och så var det givetvis tvunget stanna till vid grusplanen även på hemvägen och kika på traktorer, grävare och motorsågar.
 
 
 
 
 
Det är väldigt, väldigt enkelt att göra en hyfsat trist hemma-dag till en väldigt spännande dag fylld med lek och bus bara man tar sig den där kilometern ut till Munka. Hoppas alltid (ALLTID) vårt älskade naturbruksgymnasuim kommer finnas kvar!
 
 
 
 
 
 
 
 

Utedag!


Idag när Albin kom från skolan så tog vi cyklarna och gav oss iväg till Munkagårdsskolan och fördrev några timmar. Sen kom pappan hem och det blev dags för mig att åka till jobbet. 
Nu har jag kommit hem och gått och lagt mig. 
Både bankmöte och möte med revisorn får ställas in i morrn så jag tror jag berättar mer om vår dag då och passar på att sova lite nu.

Inte världens bästa dag...

Ja, jag vet inte ens riktigt vart jag ska börja.
När klockan ringde i morse så hade jag en hyfsat stressig dag framför mig, med massa saker att göra och ställen att flänga till. Sånna dagar som jag gillar egentligen, full fart.
 
Först skulle vi in till veterinären med Kajsa på morgonen och sen hem och lämna av henne. Lämna Emil hos mormor, åka till jobbet på möte och sen jobba av lite fackligt när jag ändå var där. Hämta Emil, laga middag, förbereda för kvällen, åka och vaxa mig, åka tillbaka hem, lämna över barnen till David och se till att Albin kom iväg på täning innan det var Vin & Vax dags! 
 
Men det blev inte riktigt så...
Mardrömmen inträffade lite mer än halvvägs hem från stan. Ni som känner mig väl kan redan nu räkna ut vad som hände. Jomenvisst, Emil kräktes.
 
Inte den helt ultimata situationen för en emetofob (Emetofobi - Kräkfobi) om man säger så.
Men det fick ju givetvis gå. Jag lämnade ju i alla fall inte min fyraåring i ett dike.
Ringde David på vägen hem och han var ju hemma snabbare än vad jag tror man på lagligt sätt kan ta sig hem egentligen. Den mannen alltså. Mitt i en pågående badrummsrenovering, med kakling och allt vad det innebär.
 
Hur som haver. Nu sitter jag ju här, i köket. I ett alldeles för varmt kök. Inget vin, vax eller underbara tjejkompisar i sikte. 
 
Emil är det dock inget fel på och har inte varit på hela dagen. Det var bara där i bilen. Sen åt han massor med frukost när han kom hem. Jag har varit väldigt försiktig med vad jag tycker han borde äta men det har funkat sådär kan man säg. När Albin kom hem så fikade båda grabbarna på glass och sen gick dom ut en lång stund.
 
Jag passade på att baka bröd. Ett helt underbart gott och snabbakat lantbröd.
 
 
(Recept finns på bakbloggen såklart!)
 
Emil åt två mackor och sa flera gånger att det både doftade gott i köket och att brödet smakade underbart. Även dom andra grabbarna åt så det stod härliga till och det var inte sista gången jag bakade det.
 
Jag är ju väldigt fundersam på vad det här kan vara för något, men vi håller oss hemma i några dagar, för säkerhetsskull. Vi har faktiskt planerat att gå till Munkagårdsskolan och kolla på djuren i morrn om vädret är ok.
 
Nu ska jag ta och förbereda mig för att lägga mig jag med. Jo redan. För det här tar på energin något enormt! Jag är ju så orolig av mig och just kräk är ju liksom ångestframkallande som bara den. Mina annars ganska högt sittande axlar har numera tagit plats strax under örsnibbarna.
 
Det är alltså där man kan hitta mig från och med nu, i sängen, under täcket, med en skräpig serie på tven och cansy cruch i mobilen...
 
 

Över

Nu är jobbehelgen över! 

Jag är väldigt trött efter denna intensiva helg så jag tror nog jag lämnar bloggandet till en annan dag. Morgondagen är fullspäckad med både spännande och mindre spännande saker. Jobb, veterinär, jobb och vin & vax bla...


Bjussar på en gammal bild från telefonen. 
Goaste ungarna -11.

RSS 2.0