Gäääsp...

Åhh varför vaknar han jämt så tidigt!?? Kvart i 5, é det snällt??

Nu sitter jag här och gäspar, Backyardigans hörs från tv-rummet men Albin är inte det minsta intresserad av tven, när kommer det?? Albin och hans pappa gjorde tydligen en kattleksak igår, en pappersbit i änden på ett snöre, han drar runt på det här snöret kors och tvärs i hela huset!

I går när jag kom hem var Albin ledsen, han var gnällig och David sa att han hållt på så sen han blev hämtad. David trodde det var för han var hungrig så han fick kvällsmat och åt bra men slutade ändå inte gnälla. Jag känner ju min son utan och innan så jag "hör" skillnaden på gråt och gråt, han hade ont någonstans och jag kunde inte luska ut vart...

Han hade lite ont på handen efter att jag tagit bort plåstret men det var inte därför han var ledsen, han verkade ha ont i benen eller nåt. Jag fick med honom in på toa för han ryckte i sin blöja hela tiden och där var han ju jätteröd i rumpan, stackarn!! Han hade jätteont i rumpan jue!! Han satt mest bara i mitt knä och gnydde, ville inte göra nåt alls och så fort jag rörde mig förstod jag att det gjorde ont. Vi gick upp och tog hand om handen, tvätta, torka och la på salva och litet förband och då läste jag även på salvan om man kunde ha den i rumpan och det kunde man ju så vi klena på lite där och det blev som en annan unge!! Han var förmodligen jättetrött av att ha ont så länge så efter vällingen somnade han som en sten.


Jag fick gjort en hel massa saker igår efter att han somnat, förslag på collage till brudparet, nytt till framsidan av församlingsbladet, Björklunds papper (han kommer hit och lägger en lapp på vad han vill ha gjort...), vår förslagslista till nästa personalmöte, skrivit ut fakturor, packat ihop en fotobeställning, monterat album och beställt nya bläckpatroner. Sen var det dax för Grey´s anatomy, så jag tog med mig min vetekudde och en kopp te och kröp upp i soffan framför brasan som David tänt. Vi låg länge i sängen i går kväll och pratade, det blev så sent och så vaknar Albin sååå tidigt *gäääsp*. Varför har man inte tid att prata sånadär vardagliga saker på eftermiddagen/kvällen...

Nu ska vi strax till BVC på 2 års kontroll och sen ska vi direkt till Li och så ska vi ut och gå en promenad!


Kommentarer
Postat av: johanna

hejsan!

men då blir det ju bäst att ta det imorgon, för mig passar det bäst efter 12 för då har noel sovit sin första gång och brukar vara pigg och glad..

så säg du en tid som passar dig bäst.. ha det bra idag, mvh johanna

2008-11-06 @ 08:40:16
URL: http://johannaandthefamily.blogg.se/
Postat av: johanna

hej igen!

jag måste nog fråga dig om vi kan ta det på måndag istället? jag vet ju inte alls hur du ska jobba, men Noel har fått stora hemska utslag i ansiktet, eller jag tror att det e nare, för det har vart ganska kallt ute, så runt hela munnen och hela kinderna e han illröd. inte så kul o ha såna kort..

jag glömde ju spara ditt nummer så du kan väl kolla ditt schema och kolla ett par tider som passar..

mvh johanna

2008-11-06 @ 12:43:00
URL: http://johannaandthefamily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0