Nödstopp...

Inte alls så spännande som det låter. Jag lyckades klämma mig i nödstopp-knappen på jobbet idag och fått en väl placerad blodblåsa på fingret...

Innan jobbet var jag och Emil hemma och bakade bröd. Jag exprimenterade en hel del med originalreceptet och det blev jättebra!



Albin hade en kompis här och dom följde med David en sväng på förmiddagen. Jag gjorde i ordning en liten present till en älskad vän.





När hon kom hade hon med sig påskliljor till mig!!

Eftermiddagen spenderades på ICA och nu ska jag knoppa lite innan det är dags att åka tillbaka till jobbet.


Påsk!

Vi började dagen med påskfrukost hemma hos mor & far.
Det var som vanligt alldeles för mycket mat med sååå gott. Albin hade sovit över hos mormor & morfar så han var redan där när vi kom. Jag tog och gosade lite med honom så David fick hjälpt påskharen med skattjakten...
 
 
Brorsan och Julie kom oxå på frukosten och alla åt till magarna stod i fyra hörn! Lagom till vi ätit upp så hittade barnen varsin liten ledtråds-lapp under sina tallrikar och sen var skattjakten igång!
 
 
Eftersom vi svenskar äter över 6000 ton godis, bara över påskhelgen så ändrade vi lite på påskägget.
Dom fick ett par paket längs med skattjakten och i påskäggen låg bara lite choklad. Jag läste nämligen en annan skrämmande artikel om det där godiset och den här helgen. Barn (givetvis vuxna med!) får i sig över 50 olika E-nummer genom allt godis denna helgen och det är ju tragiskt. Barnen blev jätteglada över sina saker och brydde sig inte om att dom bara fick lite choklad.
 
När vi kom hem gick Davd och grabbarna ut. Dom fick igång quaden och det var full fart utanför. Emil var helt lyrisk när Albin burnade runt i trädgården.
 
 
Själv tyckte jag det var sådär skoj, gräsmattan blir ju uppkörd på nolltid så efter lite mat i magarna stack dom iväg och körde medan jag fortsatte på tårtan!
 
I morse, innan frukosten hos mor & far, bakade jag tårtbottnen och gjorde klart mjölkchokladganachen så det var bara att svänga ihop lite hallonmousse (och jag tog upp hallonen i morse med) och vispa upp ganachen på eftermiddagen.
 
 
På bilden här ovan ser ni hur tårtan ser ut innan jag spacklar den med smörkräm och täcker med marsipan.
Den är alltså fylld med hallonmousse och mjölkchokladganache med chokladkross..
 
När jag var klar med tårtan kom grabbarna in och den lille fick genast hoppa ner i badet, så skiten, men lycklig! Jag började med påskmaten och när resten kom in fick jag hjälp och kunde oxå ducha innan maten.
 
Vi hade Jansson (utan ansjovis), grönkål, köttbullar, ägg, sill och skinkmacka.
Supergott och jag är jättemätt fortfarande!
 
Barnen sover som små grisar och jag hamnade i soffan nästan direkt efter maten, helt färdig.
Vet inte varför men jag har gått och dragit på mig en förkylning! Var sjutton skulle det vara bra för? Jag har ju klarat mig bra hela vintern. Men jag tänkte lägga mig i tid för i morrn kommer en kompis till Albin hit medan hans mamma jobbar några timmar på förmiddagen och sen jobbar jag på eftermiddagen.
 
GLAD PÅSK Allihopa!
 

Kompisar!

I veckan hade jag Anna (min jobbarkompis på ICA) och 2 av hennes bästa vänner på besök i studion.
Anna ringde för ett par veckor sedan och frågade om inte vi kunde göra detta. Kompisarna (som dessutom är tvillingar) fyllde år och detta skulle bli en del av födelsedagspresenten.
 
Det var superroligt och verkligen något att komma ihåg när man själv ska ge bort en födelsedagspresent...
 
 
 

Tillägnat min mor...

När jag var hos mamma här om dagen och letade efter ett kort så blev jag så full i skratt. Mamma och pappa har precis hur många fotoalbum som helst med absolut ingen ordning i...
 
Så här kan det ju tex se ut...
 
 
På samma sida i albumen sitter bilder från fyra olika årtal, med ett spann på ca 13 år eller något. Det är min älskade mamma det ;-)
 
Bilden jag letade efter, var den här.
 
 
.
 
Det är på mamma och pappas uppfart när vi red ut till byn en dag. Jag vet inte alls vilket år dert ör taget, slutet av -80 talet, början av -90 talet kanske?
Det är jag längst ut till höger på min sköthäst Nökkvi.
 
 

Lite skruttig...

I går kväll kände jag mig alldeles febrig och allmänt skruttig. Natten var orolig, jag hade frossa och riv i halsen. Idag har det vart lite slött men ingen feber och vi har varit igång som vanligt.



Emil har, precis som vanligt, röjt runt på sitt rum medan jag jobbade på bilderna från i går. Efter middagen kom Johns pappa och hämtade två tårtor som skulle ner till Sjukhuset i Halmstad som tack för hjälpen när John blev akut, jättesjuk, direkt efter födseln.





Jag och barnen åkte och handlade och sen kom en kompis till Albin och stannade på kvällsmat. David jobbade sent idag men kom hem lagom till vi nästan ätit klart. Sen tog han med dom båda stora grabbarna på lite ärende medan jag tog hand om lillprins bus och fick honom i säng.

Nu blir det strax sängen, men först lite bilder från igår.



Morgonsol!



Snödroppar på morgonpromenaden.



I affären hittade vi jordgubbar som Emil snabbt smaskade i sig!



På eftermiddagen i går fick barnen ett stort fruktfat och ett avsnitt Lilla Prinsessan på SVT play medan jag stack snabbt till affären och hämtade massa nya kläder från Pomp de Lux!



Likadant till båda såklart!



Bilden...

Så trött är jag! Bilden kom inte med...



Snart vår!

Jag tänkte...

Jag tänkte verkligen skriva ett långt inlägg idag men jag är helt slut!

Tar det i morrn i stället och slänger in denna sköna bilden...


Blingcity har VIP-kväll!

 
Både jag och mamma ska vara med ch visa kläder!
Klart ni måste komma och titta på detta!

Besök i studion!

Igår hade jag söta syskon på besök i studion.
 
 
Loke är 6 månader och Molly är 3 år.
 
 
Dessutom kan jag bjussa på några bilder från fotograferingen av nyheter från Blingcity.
Mamma var så snäll och ställde upp. Det går ju så mycket fortare när modellen klär på sig själv...
 

Våffelfika!



Idag har vi vart hos mormor på våffelfika. Jag lovade att hjälpa henne gå igenom work-out programmet som mamma ska hålla i nu i några veckor. På förmiddagen hade jag en fotografering i studion så då fick Emil vara hos mormor så länge och hjälpa till med påskpyntet...

I går spenderade jag massor med timmar i studion, både barn, familj och massa kläder. Sen blev det såklart en del kontorstid efter att jag fyllt minneskortet.

På dagen var vi hos mamma och åt överbliven (supergod!) älggryta och på eftermiddagen tog mormor & Morfarn hand om Emil medan dom stora grabbarna var på simskola. Jag fick faktiskt gjort mer än jag räknat med medan jag var ensam i huset!

I morrn ska vi förbereda för 2 stora tårtor som ska ner till sjukhuset i Halmstad...

Studion har fått en make over!

Idag har jag jobbat på ICA på förmiddagen och sen på eftermiddagen var jag på Blingcity och hämtade lite nyheter. Bla denna superfina jacka.



Visst passar mamma väldigt bra i den?

När jag kommit hem igen hjälpte David mig i studion. Vi fick satt upp 2 hyllor, sänkt en klädstång och hystat upp lite saker på loftet. Sen var det dags för mig att städa och snygga till, vad tycks?





Efter att alla kommit in, duschat och gjort sig i ordning så åkte vi till mormor & morfar på älgmiddag!! Det var supergott och vi kom hem med trötta och nöjda barn i kväll vid 21. Nu är det grus i ögonen på mig med och eftersom jag ska jobba i studion hela eftermiddagen imorrn så är det nog bäst att jag knyter mig.

Förgrymmade onge!!

Alltså Emil!!!

Idag på förmiddagen var vi hemma och Emil var så duktig och lekte för sig själv på övervåningen medan jag var där nere. Rätt som det var hörde jag att han var i vårat sovrum och skyndade upp. Han får inte vara där och det vet han så vi la tillbaka Davids Hälge tidning (I know!) i lådan och gick ut.

Nu när jag skulle lägga mig så skulle jag ta en fluortablett som jag har i min låda vid sängen. Redan när jag tog upp burken så blev jag misstänksam, den var alldeles kladdig... Inte heller skramlade det som det brukar. När jag öppnar så ligger det en blöt sörja på botten...

Jomenvisst, han har provsmakat alla och sen lagt tillbaka dom i burken, stängt och lagt i lådan. Skitunge!

Nu var burken nästan tom redan innan men ändå.

Komedianten

Idag har vi vart inne i stan, på Komedianten och träffat mostrar, kusiner och kusinbarn.

På förmiddagen var vi bara hemma och donade lite med ditten och datten. Jag verkligen njöt av att bara vara hemma och inte ha massa jobb hängande över mig. Ska verkligen försöka planera lite bättre så det inte blir överhopat vissa dagar.

I går kväll möblerade jag ju om lite och nu måste jag bara bestämma hur jag vill ha det innan jag fixar i ordning.



Detta är egentligen en spegelskänk men den fick inte plats med spegeln på så den fick åka av tills vidare.



Den lilla bänken fick flytta bort till soffhörnan och så har vi provhängt lite ramar så kanske blir det en fotovägg där sen, vi får se. Jag har i allafall beställt bilder. Och jo visst, det ligger en grej på mattan i hallen, Emil är helt hopplös på att sprida grejer omkring sig...



Här tex, en liten Hello Kitty i köksfönstret...

Jobbe...

Mycket jobb nu så jag slänger bara in lite bilder från vad vi hittat på, när jag lämnat kontorsstolen...

I söndags bakade jag frallor på 3 olika degar som jag satte på lördagkvällen.



Rågrussinbullar, solrosfrallor och fikonfrallor.



Emil hade lyckats få till värsta snygga frillan under natten...





En tårta fick jag ihop på förmiddagen oxå innan det var dags att sätta sig på kontoret.



Igår blev det inte många bilder tagna minsann. Det blev ett par bilder på ännu värre morgonfrilla bara.



Hela förmiddagen var jag och hälsade på Martina o Lars 10 dagar gamla Milo. Bebisgos när det är som bäst. Emil var hos mormor och på eftermiddagen kom Li och Alice. David jobbade sent så jag hade barnen själv på kvällen och det är verkligen inte lätt att få något gjort (jobb) när båda är hemma...

Idag har jag och Emil haft tvätt och jobbförmiddag.




Det är mycket lättare att jobba med bara Emil hemma, han kan sysselsätta sig själv.





På eftermiddagen var båda barnen inne och lekte rövare och sen när David kom hem möblerade jag om lite. En skänk från studion fick flytta in och ett par hyllor fick flytta ut. I morrn hoppas jag kunna börja fylla skänken!

Nytt från Blingcity!

 
Nu har jag sorterat och redigerat klart alla 1038 bilder från i helgen...
 
Givetvis är det bilder på nyheter från Blingcity!

Min assistent!

Idag har jag fotat i många timmar! Till min hjälp har jag haft den sötaste lilla hjälpredan!





Det gick verkligen jättebra och han är en sån tillgång när han vill vara med. Emil däremot... inte så hjälpsam, mer stjälpsam då.







Albin står och gör tummen upp bland några av alla grejer vi fotat idag. Jätte (JÄTTE!) mycket kläder, väskor, skärp och sjalar.

I kväll kom Davids bror, Jonas, med kina-mat till oss och han är fortfarande kvar. Efter maten gick dom ut och körde bilbana medan jag fick äran att lägga och göra i ordning en liten, ganska ilsk tvååring...



Så här arg blir man när man inte får sparka ner toarullen med foten när man sittet på toa...

Nu ska jag nana tänkte jag, det är en ny dag i morrn och jag har satt 3 olika falldegar till i morrn, som står i köket och jäser.


Fotojobb!

Hela helgen kommer nog att gå ut till jobb.
 
Igår hade jag en supermysig familj på besök i studion.
Det var Daniel & Mikaela med barnen Vincent & Abbe. Dessutom var det en bebis i magen som kommer om bara någon månad.
 
 
 
På eftermiddagen hade jag körkortsfotografering och sen redigerade jag klart på kvällen.
Nu ska jag bara fixa lite frukt, kaffe, och bubbelvatten för snart kommer Blingcity med 4 modeller & massor av kläder för fotografering!

Brödbak, Gekås & Fotografering!

Ibland överraskar jag mig själv. Idag på förmiddagen var jag jättetrött och kände mig inte alls iform (måste vara det där jäkla munsåret jag fått, i stället för förkylning tänker jag).

Hur som helst så åkte jag och Emil till affären direkt på morgonen, efter att vi lämnat Albin i skolan.
Vi bakade bröd och lagade middag på förmiddagen.







Det blev 2 saftiga filmjölksbröd. Emil passade på att göra sig redo för våren.





Efter att vi ätit middag hämtade vi Albin och åkte till Gekås en sväng.
Det blev inte mycket idag, tror aldrig jag gått ut med så lite... Men det är inte ultimat att ha båda barnen med, även om dom skötte sig jättebra idag. På vägen ut var dom tvugna att testa denna.





Väl hemma provsmakade jag brödet, barnen åt frukt och sen gick dom ut. Jag fixade i ordning i studion eftersom jag hade fotografering på kvällen, när David kom hem. Kvällen har även idag ägnats på kontoret och nu har jag landat i sängen, redo att ta mig ann helgen. I helgen ska jag jobba, fota i massor och försöka hinna med att laga någon god mat och leverera en tårta....

Jomemvisstsåatt.... Gonatt

Sen sist?

Ja, nu blev det lite paus här i bloggen men ni vet ju att jag alltid kommer tillbaka. Mitt liv är ju lite kaosartat emellan åt, när det blir mycket och nu när vi vart i väg så var pappershögen på kontoret inte nådig...

Jag är dessutom väldigt trött så det blir mest bilder på vad vi hittat på.





Igår va jag och barnen ute och cyklade en sväng och när barnen fick bestämma så blev det munkagårdsskolan...





Vi hade fika med oss men det var faktiskt jag som frös så vi cyklade hem och fikade. Innan vi gav oss iväg ut så hade jag bakat minimuffins i mina nya formar.





Jag kände att det nog var förkylning på gång så jag fick ta igen mig en stund i soffan, framför brasan, för att bli varm.



I natt har det snöat! Det har väl inte undgått någon att jag älskar snö?





Jag va tvungen att kila ut i morse och ta kort när David skottade, i piratbyxor!

Jag var iväg på förmiddagen och sen på eftermiddagen har jag bakat lite scones, med choklad!



Efter baket satte jag mig på kontoret och ungarna lekte själva. Ibland ropade dom att jag skulle komma och då satt dom och myste!





I kväll har jag vart och tränat och nu går ögonen i kors så det ska bli skönt att krypa ner mellan lakanen!

Varm i hjärtat

Hur lycklig tror ni att man blir, när det kommer en sån här bild på saknade, efterlängtade ungar?



Alldeles genomlycklig!

Slut som artist...

180 mil på 3 dagar.
I min Golf.

Jo, jag är trött, riktigt trött. Men glad, väldigt glad.

I lördags eftermiddag kom vi hem från Kläppen, efter att ha sträckkört (barnen somnade så vi körde på) från kl 7. På kvällen åt vi hos mor & far och jag hade hunnit med att packa upp och tvätta allt medan David tog hand om bilen på eftermiddagen.

Vi somnade gott den kvällen och i går (söndag) kl 11 hämtade jag kusin Anna och så körde vi mot Stockholm!



Räkmackelunch strax efter Jönköping.



Efter knappt någon felkörning alls så kom vi fram till hotellet vid 17. Wellington tror jag det hette, på Östermalm. Efter mat på hotellet gick vi till stan och gick på bio på kvällen.



Jag hade lite svårt att somna men efter en stund gick det och i morse var det dax för hotellfrukost ju!

Sen blev det shopping och en fika på Vetekatten med Malin och Frans.



Vid 14-tiden körde vi hemåt. Vii stannade till i Kungens Kurva och åt på IKEA innan vi tog fart hem.



Jag körde och Anna virkade beställningar...

Vid strax efter 19 va vi hemma och nu är jag så trött att ögonen går igen fullständigt.

Dag 6, Sista dagen i backen!

Vi fick en underbar sista dag i Kläppen. Det var den kallaste dagen på hela veckan och på morgonen fick vi åka in och ta lite varm choklad redan efter en timme för Albin frös.



Morgonmys sista skiddagen och helt ovetandes om att det var -16° ute...
Jag och Albin tog förmiddagsskidåkningen medan David och Emil lekte på rullbandet och åkte pulka.








Efter middagen fick David och Albin åka medan jag och Emil promenerade upp till grillplatsen och la på lite ved och såg till att elden tog sig så vi kunde grilla lite senare.




Vi grillade korv, toast, pannkakor (i folie, skitsmidigt!) och såklart marshmallows! Den grillplatsen ligger precis vid en pulkabacke så det blev ganska många race...

Vi väntade på att pulkakvällen skulle börja. Då öppnar dom en lift i barnbacken för pulkor och snowracers och sen är det bara att susa ner!



Det är så jäkla kul. Jag fick ett hysteriskt skrattanfall!

På kvällen packade och städade vi medan barnen hade fredagsmys med popcorn till Gladiatorerna.





Emil orkade inte vara vaken till Gladiatorerna var slut så han gick och la sig vid kvart i nio. Albin orkade (med nöd och näppe).

Vi gick upp vid 5.45 i morse och nu är vi på väg hem!

Livet är skirt...

I går kväll föddes mitt tolfte kusinbarn, samtidigt som en tjej, som ofta upptagit mina tankar, drog sitt sista andetag.

Döden får mig alltid att fundera lite extra på vad jag faktiskt har och hur rädd jag är om det.

Johanna blev påkörd av en bil när hon cyklade till stallet. I september va det 4 år sedan och nu har hon alltså somnat in och jag skickar alla mina varmaste tankar till hennes systrar, Jessica och Mia, och hennes föräldrar.

Vila i frid, fina Johanna.

Dag 5, Med hjärtat i halsgropen!

Våran stora kille är helt galen! Han åker skidor så jag ständigt har hjärtat i halsgropen...









Idag började vi morgonen hemma med mys!!






(ber om ursäkt för felvänd bild men appen vill inte vända bilderna från mobilen).

Jag hade förmiddagen med Emil idag, medan David och Albin åkte skidor. Jag och Emil roade oss med det vanliga, lekplatsen, rullband, snöbollar och skoterspan.








Vi har haft en helt underbar dag idag! Strålande sol, klarblå himmel & ett par grader minus.





Förmiddagsfika!

På eftermiddagen fick jag åka med Albin och det har verkligen vart helt fantastiskt!







Nu ska jag äntligen få gå och lägga mig! Ögonen är fulla med grus och här brevid snarkar detta...





Dag 4, Vi älskar't!

Det här med skidsemester alltså, jag kan inte förstå hur man inte kan tycka det är helt fantastiskt!



Vi började morgonen i backen på det här viset, med strålande sol!





Hemma började morgonen lite för tidigt enligt mig men det gör ju inget när man kommer ner och båda pojkarna har krupit ner i Albins säng och läser bok.



Jag började åka med Albin på förmiddagen, tillsammans med Nisse och Oscar.






Emil fick en skidfri dag idag och det var nog en god idé så han inte tröttnar.





Här har han precis vaknat efter att ha somnat gott i bilen på vägen från stugan till backen efter middagen.

Hemma vid middagen tar vi även en liten paus med tven och Byggare Bob.





På eftermiddagen var jag och Emil på lekplatsen, i pulkabacken och på rullbandet. Han älskar att få vara ute och leka i snön, han hittar på en massa egna lekar och så ska jag vara med i leken.

David och Albin hade vart och hoppat en massa och när dom kom tillbaka blev det fika i värmestugan.







Det blev en ganska sen eftermiddag för grabbarna i skidbacken. Jag och Emil åkte före, för att handla och börja med maten (jag hann även med att slänga ut mattorna på vädring, dammsuga och putsa av fönsterna, större än så är inte stugan).



När grabbarna kom hem var barnen ute en stund till och lekte och efter maten gick dom ut igen och vi fick inte in dom innan 19.15!

I kväll gjorde vi en liten omändring i sängarna. Albin fick flytta upp till mig på loftet så får David ligga brevid det lilla trollet där nere och på det viset hoppas vi att dom sover lite längre...

Nu ska vi kika klart på Mästerkocken och sen hoppas jag orka hålla mig vaken till Mia på Grötö.

Dag 3, KRAMP!

Idag hade jag Emil hela förmiddagen så David fick åka lite och jag började i backen, med skidor, sele och hela kittet. Det gick sådär...

Mina fötter fick sån kramp! Jag fixade inte plogandet och allt det där så efter bara 3 åk gick vi till bilen och bytte om till skor!

Det blev lekplatsen, pulkabacken, kiosken (kaffe till mamman) och massa kik på snöskotrar och pistmaskiner!



Idag blev det inte många bilder tagna, krampen där på förmiddagen sög musten ur mig fullständigt. Det gjorde ondare än att föda barn ta mig tusan! Jag blev kallsvettig, illamående och skakig. Med andra ord lämnar jag över åkandet med Emil till David.

På eftermiddagen åkte jag med Albin och i kväll har vi haft hela familjen Andersson här inne på bus. Båda våra grabbar somnade innan huvuden landat på kuddarna...





Nu när jag gick och la mig så slängde jag ett öga på Davids säng här brevid, hur sjutton sover han när det ser ut såhär på morgonen?



Undrar om det här med att man ska bädda så det kan studsa femkronor på sängen i lumpen, egentligen är en myt?

Bjuder på en sista bild från eftermiddagen. När grabbarna vart ute i längdspåren så var Emil inne med mig och lagade mat. Eller tja, mest kollade han på tv...




Dag 2, Vi är utmattade...

Eller kan det vara så att vi börjar bli gamla? Näää, men jösses vad trött man blir på kvällen när man är ute från 9-18 med en timmas lunch...

I morse vaknade ungarna samtidigt och låg och kvittrade nere i sovrummet tillsammans. När vi kom ner hittade vi dom såhär!





Vi var som vanligt i backen när liftarna öppnade och jag lämnade över första passet med Emil till David. Det går så himla bra för honom nu och jag är ju inte lika tålmodig så det är bättre David tar hand om det. Vi bytade efter förmiddagsfikat och sen tog vi av pjäxorna och gick till lekplatsen, jag och Emil.



Roligast är det att krångla ordentligt...

Vi åkte hem för lite lunch och jag försökte verkligen få Albin att vila lite men nää, han låg still en stund bara.





Jag fortsatte åka skidor med Albin på eftermiddagen och David var inte ledsen för det, hans vader krampade visst.

Efter 17 var det pulkarace i barnbacken och det ville vi givetvis inte missa!















David åkte pulkan med Enkil och jag åkte snowracer med Albin. Sista gången väntade David högst upp i backen, då hade Emil somnat i liften!

Jag väckte honom när David åkt ner och sen fick vi gå bort till lekplatsen medan dom andra åkte klart.





Vi åkte hemåt vid 18 och jag satte igång maten direkt. Två mycket trötta killar somnade ovaggade i kväll vill jag lova. Jag och David är oxå HELT slut och nu går ögonen i kors så jag tackar för mig idag.

Min David!

Kände att han liksom behövde ett helt eget inlägg här på bloggen nu igen.

Alltså, våra semestrar är som balsam för själen. David är en helt fantastisk person. Han har världens tålamod med barnen (speciellt Emil nu då...), åker knapplift hela dagen med Emil om det är så.



Han ligger ute i snön och gräver tunnlar i flera timmar med barnen.



Han har alltid (förutom på jobbet tror jag) på sig ett armband som Albin gjort till honom och jag blir så varm och lycklig inombords när jag ser det.

We're back!

Vi har gjort första dagen i skidbacken idag och det kanske förklarar varför det vart väl tyst här i bloggen de sista dagarna. Innan vi åkte så hade jag en stor tårtbeställning till 60 pers, det var bland annat det som tog tid, plus magkatarren som äntligen lämnat mig!

Tyvärr glömde jag helt av att fota tårtorna (fattar inte hur jag kunde glömma?!) men det var till en man som fyllde 50 år och han har hönseri så det var höner, kycklingar och massa ägg.

I fredags hade vi massor att göra, all packning, handling, lämna husbil, laga mat & fixa sista bokföringen.



Fruktpaus i packningen.

I går åkte vi som sagt upp hit, till Kläppen. I år har vi våra vänner med oss, som bor i stugan närmast oss!



Vi åkte vid halv åtta på morgonen, tog frukosten i bilen och stannade i vanlig ordning för lunch i Grums.

Efter middagen somnade båda barnen och sov ända tills vi kom fram!



Vi körde direkt och hämtade barnens skidor innan vi åkte vidare till stugan. Vi kom fram till ett kanonväder! Det var först framåt kvällen som det började blåsa.



På kvällen tog vi med oss grönsakerna och gick in till Ange & Nisse och åt tacos! Efter maten gick David och Nisse ut med dom stora barnen, jag och Angela tog varsin Irish Coffe och spelade spel med dom minsta innan vi oxå gick ut.



Barnen var vakna rätt länge, men det var väl väntat efter flera timmars sömn i bilen.

I morse tog vi det lugnt till Vasaloppsstarten innan backarna öppnade.



Pappan körde lite morgon gympa/stretch innan vi åkte ut.





När vi kom ner till backen så var det strålande väder!!







Vi har haft helt underbart i backarna i dag! David fick lösa ett liftkort till för Emil skulle minsann upp i samma backar som vi! Albin och Oscar har åkt tillsammans hela dagen och det har verkligen gått jättebra!






På eftermiddagen, efter fikat så tog David och Nisse med dom stora pojkarna upp i backarna medan jag och Ange tog dom minsta med oss hem. Emil hann somna innan jag ens fått lastat på skidorna i takboxen...



Efter att vi ätit i kväll så tog Albin på sig igen och gick ut och hämtade Oscar, sen har dom lekt ute till strax efter sju! Jag och Emil passade på att ta en lång härlig dusch och göra honom klar för sängen. Han somnade innan Albin och David ens kommit in!



Nu blir det Så Ska Det Låta och en stor kopp te. Barnen snarkar i kapp och vi laddar för ännu en härlig dag i morrn!

RSS 2.0