Ändrade planer...

I morse planerade vi att åka iväg redan efter frukost men vid kvart i 9 dök vår gode granne Björklund upp och hälsade på så det blev ändring i planeringen. Jag hade i allafall god hjälp med morgon bestyren, såsom dammsugningen av båda våningarna, vika tvätt, plocka ur diskmaskinen, bädda och ge katterna mat...


Vi ska på madrass-jakt idag! Morfarn har byggt om lite i crossbussen, han har gjort en sovplats till som vi ska ha en madrass till. Tänkte åka till Jysk först och sen kanske vi svänger om Gekås oxå, var längesen nu.

Nu ska jag passa på att ta lite lunch medan Albin fortfarande sover ute i vagnen (med 3 fleece filtar, en ullpläd och min vinterjacka på sig), sen ska vi ge oss av!

Har jag förresten nämt att vi ska ta lite lillsemester nu i helgen? I morrn efter att David jobbat klart så åker vi ner till Malmö och checkar in på Quality Hotel Konserthuset för en god natts sömn. På lördag morgon åker vi ner till Slagelse och Slotsbjerbybanen och kollar på Danmarks första sidvagnscrosstävling, ett pokalrace. Efter tävlingen åker vi tillbaka till Malmö och hotellet och sover där en natt till för att på söndagen åka och bada på Aq-va-kul innan vi åker hem lagom till Albins middagslur!

För att få mannen i huset att slita sig från jobb så får man lov att åka bort, annars tar han sig små smyg-avstickare och jobbar så fort han får tillfälle! Det har visst hopat sig med jobb nu det sista så när han har hämtat Albin om jag jobbar så följer Albin med och fortsätter jobba... Han blir nog snickare han med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0