Härlig förmiddag!

Nu är vi precis hemkomna från vår frukost-dejt med David och Camilla, pojkarna har haft så roligt och jag och Camilla har tjötat massa. Camilla är verkligen helt underbar, jag fattar inte hur man kan känna sånt förtroende för en annan människa som man inte känt längre. Vissa människor man träffar har den underbara egenskapen och jag har fått äran att lära känna några sånna personer.

Pojkarna har busat som två vildar och Albin somnade som en sten i bilen på vägen hem och nu sitter han där och sover. Jag hade hoppats att mitt PartyLite paket skulle komma medan han nanar så jag kan hämta det, ska bli så spännande med dom nya dofterna!



David och Albin är lika gamla, David är 11 dagar äldre och en aning större och han pratar inte heller så mycket.


Som vanligt när vi kommer bort någonstans där det leks så blir min unge totalt genomsvettig och det var bara att plocka av både t-shirt och sockar...



Nu ska jag ner och börja med middagen, vi tänkte ha Rosepepparlax, kommer ni i håg?

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilka goa gossar, och så fin närbild på David! Den får du visa Camilla.

2009-05-05 @ 13:06:20
Postat av: lina

måste bara berätta...var i tvååker idag och hade vägarna förbi ert hus. Tänkte jag skulle gå in och säga Hej! När jag kom på att vi ju faktiskt inte alls "känner" varandra... Men det känns nästan så eftersom jag läser din blogg regelbundet.

Så vi gick vidare :)

2009-05-05 @ 18:11:58
URL: http://secretmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0