Mammahjärtat är lättat!

Sååå skönt! Idag för första gången, sen veckan efter inskolningen har jag lämnat på dagis och det gick så bra!
Jag har inte ens pratat om dagis hemma idag för då kanske jag själv hade blivit ledsen (sjåpig, javisst!) och det hade ju förstört alltihop. Vi åkte några ärenden innan vi åkte till dagis och jag pratade hela tiden (för mig verkar det där med att babbla så mycket som möjligt hjälpa i ALLA situationer...), mest om saker vig såg och så sjung vi lite och när vi väl kom fram till Dagis så var barnen ute på gårdsplanen och övade lussetåg och då sprang han fram och ville vara med!


Vi gick in och jag packade upp grejerna och fyllde i jullovslappen och sen pussade jag bara på honom, gick till dörren och vinka och han sa ingenting, fick en slängpuss och en vink! Jag gick till bilen med ett leende, så lättad!
Så mitt arma stackars mammahjärta mår prima idag! Jag kommer säkert vara lite nervös och ha lite ont i magen dom första gångerna nu, men jag tror nog att det ska gå bra!

Idag har vi haft inne-mys! Inget roligt väder ute så vi hade mysfrukost och sen skulle det visst gosas...



Alla ser väl hur katten Kajsa njuter?


Sen kom han och hämtade mig när jag höll på som värst och leta efter adventsljusstakar och stjärnor och berättade att vi minsann skulle gå ner och pärla! Eftersom jag ändå inte hittade stakarna och stjärnorna så gick jag med ner och vi pärlade!



Det är David som brukar ta hand om lamporna till jul och jag tar hand om övriga pyssel så som tomtar, blommor, bak, godis, julkort, lussefirande och julklappar så han får nog fortsätta ta hand om lamporna.

Nu ska jag strax ner och äta lunch, och sen dricka en stor kopp te innan det är dax att åka till jobbet och jobba kvällen ut. Efter denna lyckade dagislämningen så känner jag mig överlycklig och det ska bli så roligt att få gå till jobbet!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Det gör så gott i mormorshjärtat med ska du veta.

2009-11-26 @ 11:56:59
Postat av: Sandra

Va skönt att allt gick bra tillslut.härligt!

2009-11-26 @ 13:42:08
Postat av: Laila

Vad glad jag blir när jag läser din blogg i dag!

2009-11-26 @ 13:50:33
Postat av: Anna

Kul att höra att det gick bra med lämningen!!

2009-11-26 @ 20:58:21
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0