Höstmys!



Idag har vi haft en ledig dag, jag och Albin!
Vi började dagen i sängen med lite mys, läste saga och gosade med kisarna. Jag tycker det börjar bli lite kallt i huset och framför allt på morgonen, då är det "rått" och man vill helst ligga kvar under det varma och goa täcket men för att inte det ska hända så har lille Albin sina knep...
Tex idag, innan vi kunde krypa ner och mysa med en saga så kom han upp till mig och sa att han behövde bajsa, så det var ju bara att gå upp.

Natten har varit sådär, Albin har bökat runt i våran säng och efter 4 tror jag knappt han sov någonting, han ville verkligen att någon av oss skulle gå upp med honom. Davids klocka ringde nog vid kvart i 5 och då fick han äntligen gå upp och börja dagen.

I morse åkte vi till mormorn vid 9 tiden, Albin fick stanna där och underhålla henne en stund medan jag var hos osteopaten. När jag hämtade min prins var han trött, men han orkade med ett besök på ICA. Vi åkte hem och jag började med middagen medan Albin la sig i soffan och somnade på 2 röda.
David kom hem och åt lunch med oss, idag blev det pannbiff, potatismos, kokta morötter och lingon.

Efter att lunchen var avdukad så kom Björklund och drack en kopp te med oss innan vi gick ut och började greja i trädgården!


Vårat (mitt...) grönsaksland är hopplöst! Det växer rötter kors och tvärs överallt, bara någon decimeter under ytan och varje jäkla (nästan i alla fall) år så gräver jag upp och vänder runt på jorden men nu har jag fått fnatt fullständigt!
Pappa har världens bästa matjord i sitt land och JAG tror det beror på att han varje höst gräver ner falläpplen, potatisskal och sånt i stora gropar i landet, maskarna älskar det och det finns mängder i deras land.
Jag som grävt som en tok idag hittade inte en enda mask!
Hur som helst så har jag grävt upp 1/4 av landet idag och då har jag grävt djupt, såklart fick jag jättegod hjälp av Albin hela tiden. Vi tog skottkärran över till grannen, flera vändor och fyllde den med nerfallna äpplen som vi hällde i dom djupa hålen och sen fyllde igen . Nu hoppas vi på att massa feta maskar ska hitta dit!

När jag inte orkade gräva mer så gick jag lös med kameran på den underbara hösten i trädgården, älskar när löven på träden bytar färg!

När morbrorn kom så fick vi tjötat en massa innan vi kom på att det faktiskt var ganska kallt ute och vi bestämde oss för att gå in och värma oss i stället. Morbrorn skulle komma in och äta kvällsmat med oss senare så han gick bara för att hämta posten, och fick då två små svansar...

 



Nu ikväll har vi ätit smarriga mackor med ägg.
Pappan har jobbat sent idag så jag och Albin passade på att ta en lååååång och varm dusch innan vi båda somnade i vår säng... Jag vaknade efter en kvart och ville bara ligga kvar, det var så mysigt, jag hade Albins hår strax under näsan och han luktade ju så nyduschat och underbart men jag fick pussat lite på honom innan jag gick upp och satte mig framför tven, det är ju premiär för House i kväll, det får vi inte missa!

I morrn har vi ännu inget planerat för förmiddagen, men huset behöver en rejäl städning och imorrn är ju enda lediga dagen på ett tag, sen jobbar jag till och med nästa tisdag så det får nog bli så. På eftermiddagen ska jag ut och fota en liten tjejja som fyllt 1 år och då får nog Albin följa med. På kvällen är det dax för Work-Out igen!

Nu kom David hem så nu blir det House för hela slanten!


Kommentarer
Postat av: Laila

Vilka fina höstbilder,jag förstår att du har haft god hjälp med grönsakslandet,eftersom morbror fick så god hjälp med att ta in posten!

2009-09-30 @ 10:54:16
Postat av: Alexandraida

Hahah sötis Killar lille fjant skall oxå vara med för det är väl så katten heter?

Vackra höstbilder du tog idag ja nu är hösten här på riktigt.

Kram vännen

ps nu är halsbandet betalat och nu väntar jag spänt på det d.s

2009-09-30 @ 17:55:10
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0