Min 30 åring!

Idag har jag firat min älskade David på hans 30 årsdag!
Igår körde vi bort Albin till mormor och morfar vid 9 tiden på morgonen och sen körde vi neråt! David visste inte vart vi skulle eller vad vi skulle göra men han gissade flitigt på vägen och hade ett sånt där löjligt leende varje gång han gissade!

När vi var nere i Kristianstad dök det för fösta gången upp Karlskrona på vägskylten och då tog han det med en gång. Vid lunchtid stannade vi på ett litet världshus utanför Sölvesborg (ni vet, en mus + S + en borg... ;-)) och käkade jättegod lunch innan vi körde vidare mot vår destination!

Vid 2 tiden var vi framme vid vårt hotell och efter att vi "boat" in oss lite på vårt rum så tog vi en fika på hotellet och sen gick vi en sväng på stan som hade långlördag och öppet till 16.00. När vi ändå var ute och gick så rekade vi ställena vi skulle till på kvällen, restaurangen och bion. När vi ändå var ute och gick så hittade vi en jättemysig liten restaurang i hamnen som faktiskt låg och flöt i hamnen, som på en flotte! Den heter Lisas sjökrog och vi var bara tvungna att stanna där och bara vara, vi tog varsin dricka och satt länge i dom sköna sofforna och bara pratade!

Vi gick tillbaka till vårt rum, duschade och fixade oss för VÅR kväll. Kvällen på restaurangen Bistro Java var helt underbar, vi åt fantstiskt gott, drack gott och hade ett kanonbra bord där vi kunde mysa hela kvällen! När vi var klara vid halv 9 så var vi proppmätta och både jag och David var inte alls sugna på att sätta oss med våra mätta magar i en biostol så vi gick, en lång, lång promenad runt Karlskrona, hand i hand och avslutade nere i hamnen.

Vi sov jättegott på hotellet och som dom morgonpigga människor vi är så vaknade vi redan vid kvart över sju, men låg kvar i sängen och drog oss, kollade på tv och tog yttligare varsinn låååång dusch innan vi gick ner till frukosten. Av mig och Albin fick David ett halsband med en stav med våra namn på som han blev jätteglad av!


På vägen hem hade vi bestämt att köra om Bengts, där vi var i sommras och kollade på husbilar.
Vi hittade ett par intressanta bilar som vi provkörde och nu ska vi fundera på det till i morrn då vi ska meddela hur vi vill ha det. Vi var där ganska länge och var inte hemma innan strax innan 4 och då hade alla i våra båda familjer (utom brorsan som är nere i Jauer på lag EM) redan kommit och huset var fullt med folk och framför allt Albin som vi saknat så!

Nu är det kvällen och eftersom vi båda ska jobba i morrn så är det bara mys i soffan med varsin kopp te och lite tjuvsmak på David ena present från oss!




Kommentarer
Postat av: sofie fitness

min är tyvärr från Thailand, men jag har sett att dom har på apoteket. hur dom luktar och hur bra dom är kan jag tyvärr inte uttala mig om!

2009-09-27 @ 23:00:31
URL: http://mammaiform.blogg.se/
Postat av: Alexandraida

Grattis till David.

Gud va fint halsband.

Står det Albin och Charlotte?

Vart har du köpt det?

Kramiz

2009-09-29 @ 12:09:51
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0