Bloggfri dag...

Det händer inte sådär jätteofta, eller?

Hur som helst så tyckte jag inte att jag hade tid att sitta vid datorn alls i går så det blev inget inlägg men det kommer här i stället!
Först och främst så var vi ju hos mormorn & morfarn i fredagskväll och fick jättegod mat! Min farmor & farfar var oxå med och rätt var det var så kommer kaninen som bor i häcken fram!


Han är ju bara hur söt som helst och han har bott där sedan förra sommarn. Mamma lägger ut äpplen till fåglarna och då brukar kaninen oxå passa på att smaka lite.

I går på morgonen var det väldigt lugnt, pappan som hade vart på lite galej dagen innan var trött och låg mest och vilade på soffan (vilade kallar han det själv, men snarkningarna säjer nåt helt annat!). Jag och ALbin gjorde oss klara för att åka till Öströö när dom öppnade och kolla på fåren, fika och busa med Annalina, Saga & Wille!


Det var jättemånga får som gick med gigantiska magar i vädret och vi såg ett får som var på väg att lamma men barnen tyckte inte alls att det var lika fachinerade som vi tyckte så vi gick och fikade i stället! Barnen lekte jättebra, trots att det var första gången dom träffades, speciellt Albin & Wille och Albin frågade efter Wille sen när vi kom hem.

Vi stannade kvar jättelänge och var säkert inte hemma innan vid 2 tiden och då tog vi lite att äta innan vi åkte och handlade och började förbereda för kvällen. Vi grillade kotletter och hade ugnsbakade potatishalvor till. Jag blev dessutom så förälskad i mammas sallad från fredagen att jag var tvungen att göra den oxå!

På kvällen var vi alla 3 jättetrötta så efter att vi duschat så fick Albin lägga sig bredvid mig i sängen och kolla på Körslaget och sen Millenium, fast han somnade bara några minuter in på körslaget...

Idag blev vi väckta som vanligt vid kvart över 6 av en väldigt pigg och lycklig kille som undrade vad vi skulle hitta på med denna dagen. Nu är grabbarna ute och grejar och jag ska bara dricka upp mitt te sen ska jag gå ut och plantera vårblommorna vi köpte i fredags, det hanns lixom inte heller med i går. Hoppas även hinna lägga upp en hel massa på tradera eftersom att jag rensat i Albins garderob nu igen.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Albin var nyss här, och berättade att alla lammens mammor hade fått hosta!?

2010-04-11 @ 10:09:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0