Bilder!

Äntligen ett inlägg med bilder (tänker ni säkert ;-))!

Idag har vi haft fullt upp, hela långa dagen. Jag och Albin började med julgodis tillverkningen direkt efter frukost och redan vid 12 var vi klara med Havrebollarna, Chokladfudgen, Rocky Roaden, Polkabräcken & Knäcken.

Innan jag skulle sätta mig och amma så fick jag slängt ihop bröddegen till mina Vörtbröd så den fick stå och jäsa medan jag gav lillebror "middag" och samtidigt passade på att titta på Herrarnas Störtlopp i från Italien.



Vörtbröden var ruskigt enkla att göra och nu har jag äntligen hittat ett vörtbröd som min kära sambo gillar! Han gillar inte bröd som smakar pepparkaka och i ärlighetens namn så får jag nog lov att hålla med, det ska ju bara vara vört i ett vörtbröd och inte massa andra kryddor. Vörten har jag beställt från essensfabriken.

När julgodiset var klart och bröden tagna ur ugnen så kom mamma & pappa och fikade med oss, såklart på julgodiset. Mamma smakade lite på brödet och hon blev glatt överraskad hon med.



Efter fikat så stannade mamma och pappa kvar här en stund, mamma gosade såklart med Lillebror som var vaken hela tiden och tittade på henne med stora ögon. Pappa kollade på skidor medan Albin och David var ute och grejade lite. I kväll har vi ätit av vårt goa vörtbröd och sen fick storebror ta ett bad...



Medan storebror badade som en vilde så passade lillebrorsan på att ta igen sig i soffan, bredvid pappan...



Igår var jag i från lillebror, för första gången sen han föddes var jag ifrån honom.
Jag hade bestämt redan innan att vi skulle handla så vi kunde sätta igång och fixa julgodiset redan på morgonen och när David kom hem från jobbet så tog jag storebror med mig och åkte och handlade och när jag ändå skulle åka iväg en sväng för mig själv så stack vi in till stan (det gör vi ALDRIG annars om vi inte har fler ärenden där vill säga). Vi åkte till Hajen och var borta i ca 1½ timme. Det hade gått alldeles utmärkt och det visste jag att det skulle, lillebror är väldigt snäll och lättröstad, dessutom gav jag honom innan vi åkte.

När vi kom hem så hade Morgan (Davids jobbarkompis) och hans gulliga fru Carina ringt och undrat om dom kunde stanna till en snabbis, dom hade med sig nåt till lillebror och det fick dom ju såklart. Denna fina blomman (längst upp till vänster) och lite kläder till lillebror fick vi och de tackar vi för!


Jag tog ett kort på hur det blev med den nya bokhyllan och Tven men blixten gör ju allt så tråkigt så jag fotade lite utan blixt oxå, så man får lite myskänsla!

Nu ska jag ner och ta en kopp te i soffan innan det är dax för kvällsmatning av lillebror och tidigt sänggående för min del, lika bra att passa på när pappan är hemma på helgerna och hjälper till på nätterna...
Jag avslutar med en bild på mina pojkar och den väldigt stolte storebrodern
som får hjälpa till med matningen på morgonen.




Kommentarer
Postat av: Mamma

Gullepojkar! Vörtbrödet var väldigt gott, du får gärna baka mer av det. ;-)

2010-12-18 @ 21:22:18
Postat av: Anna

Åh, det såg smarrigt ut! Fudge har jag aldrig lyckats med, men dina såg perfekta ut. :)

Tror minsann att det snart är dags för lillebror att träffa tant Anna, är ju så nyfiken!



Kram!

2010-12-18 @ 21:24:47
Postat av: Frida

Gud vilken god stil lilleman har när han ligger på soffan, haha. Jag får hoppas på att han inte äter nästa gång jag kommer så jag får ''klämma'' lite på han! =) Ha en bra 4:e advent! <3

2010-12-19 @ 10:36:48
URL: http://hennesvardag.blogg.se/
Postat av: Ida- Mamma till Jouline♥♥♥

Vilka härliga kort man blir alldeles varm i hjärtat.

Här har jag en liten krasslig liten tjej.

Vi fick åka till barnakuten i halmstad igår kväll.

Jouline hade fått massa utslag på kroppen och blev bara värre o värre =(

Så vi fick åka in o undersöka henne o ta massa prover.

De misstänker att hon är allergisk mot mjölk =(

Kram

2010-12-19 @ 12:26:14
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Sandra

Härligt med massa julstämning. Vita chokladbollar verkar gott, vill du dela med dig av receptet. Här blir inte mkt julgodis gjort som vanligt

2010-12-19 @ 14:06:29
Postat av: Andréa

Ja havrebollarna får du gärna dela med dig receptet av ;-)

2010-12-19 @ 20:24:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0