Den där magen...

Jag sitter här nere i köket, alldeles själv, Albin ligger fortfarande och sover! Han somnade ganska sent i går eftersom hans farbror Jonas var här och busade med honom och så har han kanske haft lite ont i magen i natt, jag vet inte för han har inte vaknat men han har sovit "oroligt", gått fram och tillbaka mellan sin egen och våran säng, rott runt, vridit & vänt sig om.

Hur som helst så tänkte jag bara uppdatera er om hur det gick. Han hade inte ont i magen alls natten till måndag men eftersom han haft såpass ont på söndag eftermiddagen så ringde jag ändå till sjukvårdsupplysningen och pratade en lång stund med en klok kvinna där och hon tyckte vi skulle kolla upp det, mest för att det pågått under såpass lång tid nu, så jag ringde VC.

Vi fick en tid på eftermiddagen, kl 14.30 och David skulle gå med honom efter jag jobbade men när jag var hemma hos mor & käkade lunch mellan 13-14 så ringde han och sa att dom ringt och sagt att det blivit dubbelbokat! Vi fick en ny tid, den 1 mars, 2 veckor senare! Är det det bästa man kan komma med?! Jag skulle önska att det fanns en barnmottagning där läkarna var specialiserade på barn och deras sjukdommar som det är nu så känns det ändå lite meningslöst att gå till VC, dom kommer ju inte göra någonting! Jag gissar att dom kommer säja att vi ska avvakta och se, blir det värre och smärtorna tilltager så får vi åka in akut. Så nu är vi på samma jäkla ruta som innan, ska vi åka bort på den "öppna" mottagingen där man får fylla i sin journal själv och träffa läkaren i max 2 minuter innan han motar ut dig för att hinna med dom andra 70 personerna som sitter i väntrummet!

Det jobbigase med den förra meningen är att det verkligen är så! Man får fylla i pappret själv, man får träffa en läkare i några minuter (för han är ju såklart jättestressad när hela väntrummet + korridorerna är överfulla med sjuka männinskor som dom ska hinna med på den stackars timmen som den öppna mottagningen är öppen) innan man får reda på att det inte är nåt fel på dig och du kan gå hem och vila.

Idag ska vi i alla fall bara vara, jag och min lille älsklingspojk! Vi ska städa och göra lite fint, ta hand om tvätt och disk och tydligen laga ett par arbetsbyxor till pappan i huset för symaskinen står redo här nere i köket med en gullig liten lapp på där han undrar om jag kan göra en insats... Jag gissar att assistenten åker fram en sväng oxå, thekakorna som jag bakade för ett tag sen har tagit slut och jag behöver fylla på frysen, blir säkert dubbel sats!Kommentarer
Postat av: sofie fitness

hej! jag beräknar ha redigerat klart hela om två dagar, så jag skickar hela den till din mail då! tacl för att du stället upp!

2010-02-16 @ 10:17:18
Postat av: Laila

Bra att du har tagit tag i den där magen på lilleman.

2010-02-16 @ 13:27:32
Postat av: Angelina

Så jäkla typisk sjukvården dom kan ställa in samma timme men om man själv inte kan komma så ska man ringa dagen innan annars får man betala!! suck

Kan du inte ringa eran bvc sköterska hon kan säker skicka en remis till barnmottagningen

2010-02-16 @ 14:26:49
Postat av: Ullis

Det brukar inte va remisstvång till barnmottagningarna. I alla fall inte där vi bor. Kolla upp eran mottagning.

2010-02-16 @ 17:41:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0