Vi är i FINAL!

Det är verkligen helt otroligt men idag ringde Katarina från Ecobride och berättade att vi var ett av 3 par som gått vidare till finalen! Det man vinner är ett bröllop på Liseberg! Men vi börjar väl ifrån början, eller?


Det hela började helt av en slump söndagen den 7 mars när David hade vart och köpt en GT. Vi har nämligen ingen som kommer och säljer hos oss men just denna dagen hade David haft ärende och vart iväg och då läste jag igenom den och jag fastnade såklart på annonsen ovan...

Eftersom jag har insett att David aldrig kommer att fria till mig så såg jag min chans och frågade om det var ok att jag satte ihop en liten anmälan och han tyckte bara att det var roligt, för det är väl klart att man inte kommer med, förra året var det ju över 200 sökande par!

Så jag satte ihop en liten text med lite bilder som juryn tydligen fastnade för!


Vi blev uppringda samma söndag som var sista anmälningsdagen och då meddelade dom att vi hade blivit ett av 10 par som var utvalda att få komma på intervju om vi fortfarande var intresserade och det var vi! David blev alldeles till sig och stack genast bort till mamma och solade!

Så i onsdags var det dax för oss att befinna oss på GT:s redaktion, mitt i Göteborg! Albin somnade så lägligt på vägen dit så vi lyfte bara över honom i vagnen och sen sov han så snällt igenom hela intervjun som tog en knapp timme. Det var 3 tjejer som intervjuade och informerade om hur det skulle gå till, en från GT, en från Ecobride och en från Hällsnäs.

Vi gick därifrån ganska lättade, vi hade gjort vad vi kunde, varit oss själva, jag med min stora mun och David  med sina alldeles egna, påhittade ord som bara kommer i tid och otid. Men det är sånna vi é och det är därför jag älskar honom så mycket och förhoppningsvis därför han älskar mig.

I dessa 3 dagar har dom hunnit intervjua alla 10 paren och innan idag ringde dom alltså och meddelade att vi hade gått vidare till finalen, vi har blivit utvalad som 1 av 3 par som ska få vara med i tidningen (GT) och som GT:s läsare ska rösta på. De par som fått flest röster vinner och får gifta sig på Liseberg och allt vad det innebär!

Nu när vi kommit såhär långt så vill vi ju såklart gärna vinna!

När dom ringt och sagt att vi gått vidare så sprang jag ner och slängde upp dörren och ropade ut till David att vi ska till Göteborg på måndag, han trodde först att jag skämta!

På måndag ska vi till Fotograf Cecilia i Göteborg och ta studio bilder, bli intervjuade för webbTV och även för repotaget till onsdagens GT. Hos fotografen blir man tydligen lätt stylad men hur ska det gå på den där WebbTV intervjun?

Repotaget kommer att publiceras på onsdag, nu den 24 mars och det ska finnas röst-talonger i GT varje dag i en hel veckas tid. Man kommer även kunna rösta på internet men det är en röst per IP adress som gäller och om då fler i familjen vill rösta så finns det som sagt en talong i tidningen med. Jag kanske ska be chefen köpa alla GT i en hel vecka och sponsra oss!

När röstingen är avslutat så får brudparet veta vem som har vunnit och då blir det planering på högsta nivå! Det är massa spännande som ingår i "priset", bla allt detta!

Vigsel i Lisebergs Lustgård
Personlig bröllopskoordinator genom hela planeringen
Konsult för Ecobröllop
Inbjudningskort
Accessoarer till bruden -
hildur.se
Kläder till Brudparet
Kläder till brudtärna & brudnäbb -
Gemenskap Grön
Skor till brudparet
Bröllopsfoto -
Fotograf Cecilia
Hår & Makeup till bruden
Brudbukett -
Munkeröd
Vigselmusik
Bröllopsmiddag på Lisebergs Wärdshus
Bröllopsnatt på Liseberg Hotell Heden i en av deras sviter

Nu hoppas jag ju att alla mina bloggläsare kilar och köper en GT direkt på onsdag morgon, eller?


Kommentarer
Postat av: Mamma

Gud vad spännande, nu hoppas man ju på vinst såklart!

2010-03-19 @ 20:44:24
Postat av: Anna

Tror nog jag ska be jobbet lägga undan alla GT till mig nästa vecka! :D

2010-03-19 @ 21:05:52
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com
Postat av: Angelina

Utan tvekan här ska röstas =)

2010-03-19 @ 21:08:48
Postat av: Frida

Självklart ska här köpas GT!!! håller tummarna

2010-03-19 @ 21:24:33
Postat av: Tessan

HÄR ska röstas!!!!

2010-03-19 @ 21:28:42
Postat av: Ida & Revo♥

Ni kommer lätt vinna.

Jag skall göra mitt bästa och få många att rösta på er =)

2010-03-19 @ 21:32:41
URL: http://idarevo.blogspot.com/
Postat av: Malin

Vad spännande! Grattis att ni kommit så här långt, fast det förvånar mig inte, du kan ju konsten att skriva! Ska helt klart rösta!



Kram

2010-03-20 @ 09:56:52
URL: http://www.femifamiljen.bloggagratis.se
Postat av: Lisa B

Vi kommer rösta! va kul!

2010-03-22 @ 21:08:37
Postat av: Jenni

Klart vi ska hjälpa er att vinna!

2010-03-24 @ 08:15:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0