Albins önskelista!



Vet att det finns några som läser i bloggen och som undrar vad Albin önskar sig i julklapp så jag satt och kikade runt lite innan och kom på några grejer som jag tror skulle passa honom jättebra!


Påbyggnasbitar till hans BRIO tågbana, men bara raka bitar, det fattas alltid sånna när vi bygger.

Spel, det tycker han är jätteroligt (när det finns någon som kan spela med honom...)

Nåt spel eller pyssel med bokstäver (och även siffror kanske) för det är han jätteintresserad av. Han vill gärna att vi ska skriva olika namn och även på datorn skriver han gärna.

Väggdekaler (Wallstickers). Klistermärken som man sätter på väggarna. Han har ju bara målat på sitt rum och tanken var att han skulle ha dekaler på väggarna. Fordon eller djur.

En Emil-Mysse kanske...

Böcker! Inte för mycket text, böckerna om Mamma Mu och Lilla Åsnan är favoriter.

Filmer! Astrid Lindgren (vi har Pippi, Emil och Barnen i Bullerbyn) älskar vi och även Disney, men det får gärna vara dom lite äldre, tecknade, några favoriter som vi brukar kolla klipp på Youtube är Lejonkungen, Micke & Molle och Robin Hood.

Tefat, skärtlapp eller nåt annat att ta fram till snön kommer, gärna nåt som inte tar för stor plats och som vi då kan ta med på skidsemester.

Tatueringar. Det är häftigt, morbror har ju precis gjort klart en av sina och den tittar han på med stora ögon, dessutom har några av barnen haft det på dagis. Fina motiv, inga döskallar och grejer bara.

Garderoben är rätt så välfylld redan men mössor kan man aldrig få för mycket av.
Byxor går oxå åt rätt bra. Albin har storl 110-116.
Jag gillar inte kläder med massa tryck så som spindelmannen, Cars, Batman och annat trams så gärna fina och färgglada men inte med massa sånna figurer på.
Svart, grått, brunt, grönt, turkost, blått och rött är favoritfärger här.

Jag har kikat på sidor som
www.lekmer.se
www.abcleksaker.se
www.adlibris.se


Nu håller vi tummarna att natten blir lugn och att vi har en frisk och kry pojk hemma i morrn!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0