Mycket bättre!

Idag är allt mycket bättre här hemma!

Efter att jag bloggat igår så bestämde vi oss för att ta upp Albin när han var inne i ett sånt där "drömmande" så han pratade, var ledsen och vred på sig i sömnen. Vid 22 tiden tog vi upp honom, han gick på toa och fick lite välling (2 dl) som han drack upp, sen somnade han direkt om i mitt knä och sov ända fram till halv 4 i morse.

Då tyckte han minsann att han sovit klart (och det får man väl kanske förstå, han somnade ju 17.15) men varken mamman eller pappan tyckte det var någon bra idé så han fick ligga kvar. Han höll på och snurra runt, nynna och prata men han slumrade nog till en liten sväng. Vid halv 5 tyckte han definitivt att det var färdigsovit, så han fick med sig pappan upp och har vart uppe sen dess. Febern verkar vara som bortblåst och han hade druckit en hel flaska välling & 2 tallrikar flingor på morgonen!

Jag hade några grejer som jag var tvungen att fixa på Gekås och kunde inte hitta en annan dag, eftersom jag inte vill vänta längre nu så vi stack iväg vid halv 8 i morse. Vi är snabba, Albin satt i vagnen hela tiden och efter 40 minuter hade vi klarat av att plocka ihop det vi skulle ha, ett toa besök och en snabb fika med varsin macka och en drickyoghurt!

Det kommer att bli fortsatt lugnt hemma idag och jag trodde kanske att Albin skulle somna eftersom han vart vaken så länge men än är det liv i luckan. Vi ska fixa tvätten och förbereda middagen, sen får vi se vad som händer. Jag hade mer än gärna gett mig ut i det underbara vädret men en sväng på Gekås är tyvärr allt jag klarar av på en och samma dag... Kanske kan vi cykla en runda!


Kommentarer
Postat av: Ida- Blivande mamma till pärlan.

Det var snabba puckar =)

Va det mycket folk där?

Kram

2010-11-16 @ 12:25:12
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Frida

Skönt att han e bättre! Ha en bra dag!

2010-11-16 @ 13:40:42
Postat av: Laila

Det var ett snabbt tillfrisknande,skönt när han blev bra så fort!

2010-11-16 @ 15:25:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0