Natten...

Vart ska jag börja?

Albin var ju som en urvriden trasa hela dagen igår, bara låg och hade väldigt hög feber hela tiden. Jag brukar inte ge alvedon/ipren i första taget eftersom febern faktiskt har en funktion men när det närmar sig 40 grader då är jag inte kaxig längre.

Han hade mellan 39.1 & 39.5 hela dagen igår och då fick han alvedon, en gång på förmiddagen och en gång på eftermiddagen, men han låg ändå bara i soffan och sov från & till. Jag fick i honom 3 glas saft och senare på eftermiddagen även en hel del yoghurt. På kvällen blev febern ännu högre men han somnade vid 9 efter yttligare en alvedon. Jag och David kollade klart på en film och gick och la oss vid halv 12, då var han varm, men han sov.

00.30 vaknade han och var ledsen, han hade ont i huvdet och jag frågade om vi skulle gå upp och ta mer medicin men det ville han inte och efter att ha gnytt en stund så somnde han till, men han sov oroligt och jag sov minsan inte en blund! 
02.45 vaknade han igen och var rejält ledsen. Han hade jätteont i huvudet sa han och var jättevarm! Jag tog febern och han hade 39.8. Han fick dricka en hel del vatten och jag gav honom en alvedon till men han kunde inte komma till ro alls och hade ganska ont. Vi satte på tven och så låg han där i soffan med båda kisarna. Det är väl den enda fördelen jag kan komma på med att sova i vardagsrummet, att jag kunde lägga mig igen medan han låg i soffan.

Jag vet inte när han somnade riktigt men jag var med honom uppe på toa en gång vid 4 och sen somnade  jag säkert framåt halv 5 och när Davids klocka ringde så sa jag till honom att han gärna fick lyfta in Albin i sängen. Jag kunde inte somna om efter det och gick upp vid strax innan 7, men jag la mig bara på soffan och låg där till Albin vaknade nu vid halv 9. Han är inte lika varmm och han har druckit en flaska välling men han är slö och vill bara sitta i mitt knä så jag gissar att tempen snart stiger, precis som igår... 

Min hals värker rätt rejält och jag har fullt med "grus" i ögonen efter alldeles för lite sömn så jag ska se om jag kan få i mig en kopp te eller kanske lite honungsvatten.

När jag låg och funderade i natt så kom jag på att bebisen ju faktiskt kan komma när som helst, men gärna inte nu. Jag vill ta hand om min goa kille tills han är frisk innan bebisen kommer. Albin har ju tagit så god hand om mig så nu är det min tur.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Stackars lille goe Albin... :-(

2010-11-15 @ 09:42:51
Postat av: Eva

Stackars lille gubben, hoppas han kryar på sig snart.

2010-11-15 @ 10:06:12
Postat av: Laila

Stackars tappre lille Albin!skickar krya på dig kram från Laila!

2010-11-15 @ 10:54:30
Postat av: Jonna&Elsa

Ucsh då :( då hoppas vi verkligen inte att bebisen kommer förens Albin blivit frisk - han behöver nog lite egentid med sin mamma!



Ja, visst vad smycket fint (: Jag beställde det här: http://shop.textalk.se/se/shop.php?id=755

2010-11-15 @ 11:13:37
URL: http://djonna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0