Fullt upp! Igen...

Känns som om jag alltid skriver att det vart fullt upp, men det är så det har vart idag!

Det var inte jättepiggt att stiga upp i morse för Lillebror var vaken en sväng i natt. Inte ledsen eller så utan han bara låg och pratade i sin säng, så jag och David turades om att gå in, stoppa om, säja go natt och gå ut igen. Vi gjorde nog det 4-5 gånger var innan han somnade om, efter ca 1½-2 timmar.

Vi kom upp och iväg i god tid så vi körde om mormorn och lånade en kak-kokbok innan vi körde vidare mot stan och Albins klipptid. Efter frisören hade vi några ärenden att fixa med och innan vi åkte hem fick Albin bestämma vad vi skulle göra och då blev den en fika på Blå Dörren. Det var iofs sista gången vi gick dit för jag betalar inte 155:- för 2 ostfrallor, en kaffe latte och en chokladboll en gång till...

När vi kom hem så gjorde jag lunch (med lillebror i bärselen) och vi fick faktiskt ätit i lugn och ro eftersom lillebror somnade. Vi bakade en havretosca som blev riktigt bra men eftersom det börjar bli fullt i frysen och jag hade yttligare en kaka på g så tog vi med ett gäng bort till jobbet lagom till fikat..


Albin hjälper till att slicka skålar och att gosa med Kajsa...

Hemma igen så blev det en havrekaka med nougat och en smet till ugnspannkaka. När David kom hem så blev det kvällsmat innan svärmor och Lina kom på besök och fick lite nybakat fika. Efter besöket satte jag igång med röjning och städning av huset, mycket välbehövligt!

Nu har jag tagit en minst sagt välbehövlig dusch efter att ha dammat, torkat, dammsugat, vattnat blommor, vikt tvätt, torkat golv och diskat! Jag ska avrunda här och se om lillebror vill ha lite mat innan jag går och lägger mig.
I morrn är lillebror 4 månader och vi ska bort till BVC, det ska bli så spännande!


Medan kakan stod i ugnen var jag ute en snabbis i landet och fotade rabarberna som är på väg upp!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Han är så söt såå, nyklippt och fin.

2011-04-05 @ 22:34:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0