Ingers Caférutor


Bilden blev kanske inte jättebra men det var sent och jag ville bara hysta in dom i frysen...

Ingers Caférutor
 
ugn 200º, 20-30 minuter
 
200g smör
2 dl koncentrerad juice (Jag hade ananas/apelsin)
5 ägg
4 dl socker
4 dl vetemjöl
1 dl kokosflinger el krossade cornflakes
1 msk bakpulver
1 msk vaniljsocker
 
Glasyr:
100g smör
6 dl florsocker
5 msk kallt starkt kaffe
2 msk kakao
1 msk vaniljsocker
 
Smält smöret och blanda i juicen.
Vispa ägg och socker.
Blanda alla torra ingredienser och häll dom i äggsmeten,
växelvis med juice-smör blandningen.
Grädda i långpanna i 200 grader i 20-30 minuter
 
Glasyr:
Smält smöret och blanda i övriga ingredienser.
Höll över glasyren när kakan svalnat något och skär sen i bitar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0