Ljuvliga lördagskväll!

Just nu regnar det för fullt ute, men jag njuter som aldrig förr och ur högtalarna spelas "utan dina andetag".
Vi har haft det helt underbart idag, jag och min familj.

Först var vi och körde Gokart i förmiddags, vilket får adrenalinet att pumpa som aldrig förr. Jag är ju tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna så jag hade rent ut sagt skitroligt. Vi var klara vid 13 och då körde vi raka vägen till Motellet och åt lunch. Sen körde vi hem och packade ur bilen, David sövde Emil och jag målade mitt skrivbord en gång till. Vi rengjorde poolen, ritade på vår kommande altan, plockade in ved i skjulet och softade lite i varsin solstol medan lillebror fortfarande sov. När han vaknat så fick han gröt medan jag packade ner och vi åkte vidare.

Först åkte vi till morfar och lånade draken, sen stannade vi till på Korv mé Mos och hämtade varsin sallad som vi beställt och åkte vidare till stranden.

Jag drack ett glas vin till min kycklingsallad, Emil satt på filten och lekte och vi kollade på alla kite-surfarna. Till Albin hade jag packat ner smörgåsar och mjölk. Efter maten turades vi om att flyga drake, känna på vattnet och mysa med Emil!



När vi alla 4 äntligen duschat av oss all sand la vi våra trötta killar och sen hamnade jag här med en kopp te men den är sedan länge uppdrucken och jag ska ta och göra David sällskap framför tven, i sovrummet.
Tror vi kommer snarka ikapp ganska snart...

I morrn ska jag måla skrivbordet en sista gång och sen ska det bara få lite antik putsning innan det får flytta in!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Fina bilder.

2011-07-09 @ 22:04:19
Postat av: Anna

Vilken mysig kväll!

Och tacka David för gokarten!! Både Tobbe och Simon tyckte det var såå kul!!

Kram Anna



Ps. Är lite nyfiken på ditt skrivbordsprojekt!

2011-07-10 @ 12:31:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0