Härlig morgon med mina killar!



Lillebror härmar Albin...

Vilken härlig morgon vi har haft!

Lillebror väckte mig vid 5 i morse men då tyckte inte jag att det var dax att gå upp så jag stoppade i nappen, stoppade om honom, stängde dörren och han somna om. Jag kan dessvärre inte somna om så lätt när jag väl gått upp så jag låg mest och drog mig, så ringde Davids klocka, han gick upp, Albin vakna och gick upp och sen vid halv 7 vaknade lillebror igen och då fick han mat.

Han somnade om vid bröstet och fick ligga kvar i min säng medan jag gick ner och satte mig hos Albin, vi morgonmyste i soffan tills Lillebror vaknade igen vid 8. När alla vaknat och blivit påklädda så knallade vi över till bageriet och köpte frukost. Efter frukosten passade lillebror på att göra lite morgonövningar på sin filt medan jag och Albin spelade lite spel. Det funkade en liten stund sen ville lillebror ha sällskap så vi kröp ner på golvet och låg där och pratade med honom (som ni ser på filmen).

Lillebror somnade vid halv 10 igen när vi gick ut i trädgården och han sover än men kommer säkert snart att vakna så jag ska bara dricka ur mitt kaffe och sen ta tag i lite tvätt. I eftermmiddag ska båda killarna hänga med mig ut på en fotografering och senare i kväll måste jag jobba ikapp med lite papper innan helgen.

Jag tog massa bilder ute i trädgården innan men mitt photoshop har betsämt sig för att inte längre funka här nere på den bärbara och jag ids inte gå upp och sätta mig så dom bilderna får ni se en annan gång men jag kan i alla fall meddela att potatisplantorna har börjat komma!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Å du milde, nu skulle jag behöva pussa på dom känner jag.

2011-05-13 @ 11:13:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0