En blandad dag...

Ja, jag vet knappt hur jag ska kalla det annars.

Natten har inte alls vart någe bra. Emil har sovit riktigt ruttet och jag har sprungit fram och tillbaka och grejat.
Vid 4 snåret gav jag upp och sparkade på David så han gick dit och gav välling. Men det varade inte så länge det heller för vid kvart över 5 vaknade han till igen och va ledsen så David la Emil brevid mig och gick upp.

Jag sover ju som bekant inte så bra med barn i sängen och det händer verkligen inte ofta men idag fick han ligga kvar och jag slumrade väl lite till och från men vid kvart i 7 tyckte han det fick vara nog.

Efter frukosten gav vi oss iväg till dagis och lämnade storebror för att köra vidare direkt till mormorn och ta en kopp kaffe. Jag hade en körkortsfotografering kl 10 som vi var hemma ganska precis till och efter det gick vi in och busade loss lite. Eftersom Emil sovit så kasst så var han ju oxå extra trött och lite gnällig på förmiddagen men om man bara ägnar sig åt honom och läser och så så blir han nöjd och glad.

Jag la honom efter middagen vid 12 och sen slängde jag på lite grönsakswok till mig innan jag klev upp på kontoret och jobbade undan en del grejer. Emil sov så länge att jag faktikst fick väcka honom vid kvart i 3. Han var på ett strålande humör och efter lite mammagos i soffan, fika och ny blöja så promenerade vi iväg bort till dagis och hämtade Albin. Vi kom lite tidigare så Emil fick vara med och leka lite en stund och det tycker han är sååå roligt!

Lagom till halv 5 dök pappan upp och vi gick bort och handlade, allihopa.
De ni, det är nästan rekord, att vi handlar tillsammans!
Nu blev det faktikst inte så mycket tillsammans ändå visst för Albin blev akut nödig när vi kom in och jag fick vänta med honom och när han var klar stod pappan redan i kassan.

Men som vanligt när man lämnat lappen till mannen så blev det inte helt rätt och medan David tog grejerna med sig hem så tog vi ett varv till i affären och fick med det sista på vagnen hem.

Väl hemma så blev det kvällmat och lite vardagligt prat, "hur har du haft det", och sånt.
David tog grabbarna med sig ut efter maten och jag gick upp på kontoret, sen har jag suttit här och nu är ögonom faktiskt så nära fyrkantiga som dom kan bli och jag ska bara hoppa in i duschen, sen blir det sängen!


I brist på nytaget kommer här en gammal bild.
Emil 6 månader och Albin 4½


Kommentarer
Postat av: Mamma

Faktikst heter det ju inte, det har vi ju talat om...;-)

2012-04-17 @ 21:47:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0