Ingen rast, ingen ro!

Idag började vår dag sådär tidigt igen, vid strax efter 6 tiden och då var denna mamman inte alls på humör att kliva upp eftersom Emil hållt mig vaken ett par timmar i natt.

Jag vet inte om det var för att han var tätt i näsan men han vaknade vid 1 och det gick inte att få honom att somna om så jag tog med honom till vår säng men han bara snurrar runt, gnyr och håller på så jag kunde inte somna om och han somnade nog inte särskillt gott han heller.

Vid halv 3 gav jag upp och gick med honom till hans rum och gav en flaska välling. Han somnade om som en stock och vaknade då vid 6, av att Albin väckte honom, eftersom han är äckligt pigg direkt när han slår upp sina blå och liksom måste sjunga ut sin glädje över att det är en ny dag...

Vi hade ändå en tid att passa på morgonen så det gjorde väl inget men jag var inte pigg.
Albin fick börja lite tidigare idag så jag och Emil kunde hämta mormorn och lämna av henne hos tandläkarn medan vi åkte vidare till gammelfarmor och gammelfarfar.

Efter en stund kom mormorn gåendes och farmor bjöd på middag och efterrätt så det blev ganska många timmar där men Emil hade massa att busa med så han var glad mest hela tiden.

Innan vi åkte hem stannade vi till på Fynda och när vi var klara där så somnade Emil som en klubbad säl!
Han vaknade inte ens till när jag lyfte över honom till vagnen när vi kom hem.

Jag fick en timme för mig själv med en kopp te och lite pyssel innan det var dax att knalla bort och hämta hem min stora kille. Bla så packade jag in det jag köpt, gjorde klart barnens påskägg, fixade med Albins outfit till påskfesten på dagis i morrn och svara på mail.

Albin ville som vanligt inte följa med hem men när jag nämde att jag köpt lite grejer till påskfesten så skyndade han in och hämtade väskan så vi kunde gå hem.
Emil vaknade när vi kom fram till dagis, vid 16 och när vi kom hem fick båda barnen mat  och sen kom morfarn  sällskapade oss en stund. Vid 18 kom pappan hem och jag svidade om till träninsgkläder och stack till Work Outen.

Jag fick, som vanligt, snabba mig hem så David kom iväg på sin träning och hoppa direkt in i läggningen av 2 goa ungar! Efter att dom somnat, jag fått duscha och äta lite så hamnade jag här, i soffan, till Grey´s.

I morrn är det som sagt, påskfest på dagis och säkert en massa mer, men jag är dödligt trött och ska somna så fort Grey´s är slut!


Kommentarer
Postat av: Mamma

" eftersom han är äckligt pigg direkt när han slår upp sina blå och liksom måste sjunga ut sin glädje över att det är en ny dag..."

Äpplet faller inte långt från päronaträt, du var precis likadan. Minns du?

2012-04-04 @ 22:48:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0