Produktiv lördag!

Wow, vilken lördag jag har haft!
Det är inte utan att jag känner mig lite trött och matt såhär på kvällningen...

David väckte mig vid halv 7 och undrade om Emil vart vaken i natt och det hade han minsann inte så han fick sin välling och sen somnade han om! Jag kunde dock inte somna om och David klev upp och stack iväg på jobb.

Jag fick sitta och läsa tidningen i lugn och ro, sen kom Albin upp och satte sig i soffan och vid halv 9 tyckte jag minsann att det var dax för vår minste att vakna så jag gick och väckte honom.

David kom hem igen vid 9 snåret och hade med sig frallor, Lyx!
Efter frukosten tog han med sig Albin och åkte iväg och jobbade en sväng till.

Jag och Emil passade på att ta hand om tvätten, sätta på en ny maskin, baka en ny variant på macaroner, göra smörkräm, baka mer knäckebröd och dammsuga av lite snabbt.



När David och Albin kom hem igen så gick jag ut och började måla i lekstugan så fick pappan ta hand om Emils middag och vila. Jag målade allt som var kvar att måla med grundfärgen och sen var min stackars arm helt stum (ingen höjdare att måla uppåt)!
Lagom tills dess att jag var klar så vaknade även Emil så vi gick in allihopa och tog lite mellis,
nybakt knäckebröd med smör och ost, det är grejer det!

Jag skickade iväg Albin och David till affären med handlingslistan till middagen och så tog jag Emil med mig upp och fixade med ett jobb som kommit på mailen. När grabbarna kom hem igen gick jag ut i lekstugan och började med täckfärgen...

Men jag orkade ärligigt talat inte måla så länge, men ¼ av insidan är klar i alla fall.
Grabbarna var ute och lekte med sand och vatten (är det inte märkligt hur just sand och vatten kan underhålla barn i flera timmar?) medan pappan snickrade färdigt några grejer, koppla in en grej hos grannen och krattade ut lite ny jord i trädgården.

Efter målningen gick jag in och började på kvällens middag.
Idag blev det lövbiffrullader med färskost, potatisgratäng och sallad och till kaffet hade Albin (med liiiite hjälp av pappan) gjort en fruktsallad! Vi ringde givetvis morfarn som ändå var ensam hemma när mormorn jobbar och han kom såklart och sällskapade oss till middagen.

David tog barnen med sig upp för dusch, tandborstning och nattning efter kvällsfikat och jag slängde på mig målaroutfiten (ärligt talat så har jag inte kommit ur den på hela dagen!) och gick ut i garaget. Ett litet skåp har stått där i några dagar och väntat på att få bli målat, nu är det i alla fall påbörjat!



David kom ut strax efter 21 och sa gonatt, han kände väl på sig att han skulle somna på soffan innan jag kom in men jag la på ett kål och var klar vid 21.30 nu ikväll och tro det eller ej, men David var fortfarande vaken.
(Nu har han iofs gått och lagt sig och snarkar redan gott...)

Jag har precis tagit en välbehövlig dusch och ska strax krypa till kojs jag med för, som sagt, jag är supertrött.
Morgondagen blir säkert ganska hård med, David ska jobba (vilket betyder att jag missar auktionen!) och jag hade velat måla klart både min möbel och lekstugan, men med mitt vilddjur till minsta son kan jag nog glömma det. Huset är i största behov av städning också men alltså det är verkligen inte det lättaste när man är ensam hemma så jag kanske skjuter på det, det lär ju lixom vänta på mig...

Jag bjussar på bilder från mobilen, ett par dagar gamla dock.


Kommentarer
Postat av: Anna

Är så nyfiken på vad det är för litet skåp du målar på! :)

Kram kram!

2012-04-15 @ 11:09:20
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0