Utedag!

Idag har vi vart ute i stort sett hela dagen!

Frånsett middag, blöjbyte och lite knäckebrödsbak.
David var hemma från jobbet vid 11-snåret och då var jagg och barnen ute i trädgården och lekte så han tog över när han kom hem och jag gick till garaget och målade mitt skåp en gång till.
När det var klart bytade jag målarspann och gick vidare till lekstugan och fortsatte där. Jag trodde faktikst inte att jag skulle orka måla ett enda penseldrag till idag men det gick riktigt bra och efter en stund kom Camilla och höll mig sällskap och då går det dessutom dubbelt så snabbt ju!

När Camilla och David gett sig av så tog jag Albin med mig in och käkade middag (blev visst väldigt sen middag...) och sen svängde jag ihop 2 plåtar med knäckebröd innan jag fortsatte ut till lekstugan.
Jag blev helt klar invändigt och hann påbörja lite utvändigt oxå, men hann inte bli riktigt klar innan David och Albin gav sig iväg. 

Jag gjorde ett tappert försök att sätta mig på kontoret men det ville inte den lille mannen veta av så vi klev in i duschen och sen fick vi leka och läsa bok. Nu väntar vi bara på att få hem våra stora killar och sen blir det kvällsmat.

Innan idag passade jag på att fota våren här i vår trädgård, fint va?

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0