Vår drake, Jazz!

Jag hade ju med kameran igår!
 
 
Eftersom David har använt en av mina äldre systemkameror det sista, så låg den framme och igår när vi skulle iväg så fick jag med mig den av bara farten. Igentligen gillar jag den jättemycket, men den har vanliga batterier och man måste byta mycket oftare. Objektivet däremot har jag oxå alltid älskat att fota med...
 
Albin och David är det som har mest skoj med draken, Emil verkade inte bry sig alls. Speciellt inte när det fanns så mycket annat att göra på stranden!
 
 
Han stod och pekade ut på vattnet flera gånger och var väldigt facinerad av allt vatten (hmm, jodå vi bor SÅ nära havet men har inte vart på stranden i år... Jag har helt enkelt dragit mig för kombinationen Emil/strand).
Vi hade hink och spade med oss, som han roade sig med, i hop med massa sand och snäckor förstås.
 
 
Kvällen var ljuvlig sen regnet dragit över. Vi hade ju packat kvällsmat och i ärlighetens namn var det nog faktikst det bästa och lättaste, att sitta inne i pappans jobbarbil och äta den.
Det spelades någonslags teater borta vid campingen så vi hade ju underhållning till maten och när vi ätit klart drog regnet bort och vi kunde gå ut igen!
 
 
Innan vi åkte hem så busade barnen (och pappan då förstås) i vassen och vi upptäckte även att Emil inte luktade kärlek alls så han fick ha en ny blöja innan vi gav oss hemåt.
 
Albin sa i morse när han vakna att han gärna ville åka till stranden igen och leka, så det får det såklart bli, kanske blir det en annan strand, i en annan stad, vem vet...

Kommentarer
Postat av: Mamma

Så fina bilder! Och så heter det ju faktiskt och egentligen, det har vi ju kommit överens om. ;-D

2012-07-31 @ 12:06:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0