Härliga torsdag!

Vilken härlig dag det har varit idag!

Dessutom fick jag nästan lite sovmorgon då ingen av barnen vaknade innan 7.15.
Jag vaknade till vid halv 7 men låg kvar och slumrade tills Albin gick upp.
Emil vaknade till vid halv 3 i natt och var ledsen och jag fick honom inte alls att somna om så han fick vällingen och sen sov han som en stock till 7.45. Annars har han sovit hela nätterna i nästan en vecka nu.

Vi gick upp och kunde faktiskt ändå ta det ganska lungt eftersom vi inte har så mycket för oss på morgonen så vi åt frukosten i lugn och ro (så lungt det nu kan bli med en Emil vid frukostbordet...) och sen gick vi ut och hämtade ut cyklarna och trampade bort till dagis.

Albin cyklade snabbt, han hade nog längtat lite efter dagis och han blev inte alls ledsen när han blev informerad om att det var utedag idag! Dom skulle till skogen och ha en heldag och då är det heldag som gäller, med mat på gasolköket och allt! Jag ÄLSKAR vårt dagis!

Jag och Emil trampade vidare till mormorn där han gjorde henne lite mer gråhårig genom att röja loss i alla skåp och lådor, peta på katten, doppa ner hela handen i hennes varma kaffe, göra finfina fingeravtryck på alla speglar och glasrutor (ganska många i uterummet) och plocka fram en prydnadstomte...
Jodåsåattsåärdet, ingen hyfs alls på den pojken!

Jag drack en kopp kaffe och sen cyklade vi hem och kikade efter hur det gick för plattsättaren som gjort ett fantastisk jobb med att lägga marksten runt vår lekstuga. Emil ville på inga vilkors vis följa med mig in när det var middag och plattsättaren drog på smilbanden när jag till slut fick bära in en högt protesterande bebis...



Efter middagen stack vi ner till Anna och hämtade albumen som hon gjort klart och Emil somnade som planerat (för en gångs skull!) i bilen så det bara var att lyfta över honom till vagnen när vi kom hem.
Jag käkade middag jag med (väldigt bra att göra mycket så det finns att värma när man är ensam hemma) och sen fick jag faktikst lov att prioritera bort boken och kaffet i solen, jag hade massa pappersjobb och telefonsamtal att ta tag i.

Emil sov precis tills jag var klar (lucky day?) så när han hade vaknat packade vi ner lite mellis, gick om mormorn och hämtade upp henne och sen vidare till Höråsen för en liten promenad och mellanmål i solen!
Vi hade supermysigt och Emil lekte med kottar. Vi stannade tills det var dax att gå och hämta Albin på dagis och på vägen stannade vi till på ICA där jag tog mig en liten Latte.

När vi kom hem var pappan hemma så vi stannade ute en liten stund, pratade om dagen och sen gick vi in och åt kvällsmat. Grabbarna gick ut igen medan jag hjälpte morfarn lite vid datorn och sen fortsatte jag ut till garaget och min pensel...



Nu har jag duschat, pussat och nattat barnen och ska fortsätta kika på Criminal Minds!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Det värsta är att han är ju så "jädda go den ongen", så hälften hade räckt och blivit över. Jag hade fått beslagen i brevlådan när jag kom hem!

2012-03-29 @ 22:56:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0