Bakat!

Ingen överraskande rubrik alls va?
 
Idag har jag bakat, och bakat och bakat!
Jag började efter frukost och har hållt på hela dagen, mer eller mindre. Jag har bakat tårtbottnar på löpande band och eftersom jag fryser efterhand som dom blivit klara så vette katten hur många jag gjorde men jag har i alla fall bakat upp nästan 2 hela fack ägg och 3 kg socker.
 
Jag tog en liten paus i bakandet mitt på dagen och lagade middag, undra om det var sista gången innan i höst som jag gjorde mos, för nu är väl dom "gamla" potatisarna slut?
 
David och barnen har grejat i garaget hela dagen, ändrat om, flyttat runt och donat.
David behövde jobba nu i kväll så jag gjorde lite rabarberkräm till kvällsmaten och sen var det 2 väldigt skitiga gossar som jag stoppade ner i badkaret medan jag passade på att rosta två plåtar granola.
 
Det har ju vart lite dött här i bloggen det senaste och jag önskar att det kunde vända men ni får nog hålla ut för det är ganska mycket framöver, både i mitt och Davids schema.
Semester? Näää, vi egenföretagare sysslar inte med sådant på sommarn, vi får ta te vintern ;-)
 
I förra veckan lyckades jag få hem David i tid en kväll i alla fall så jag kunde ta Albin med mig och åka till Gekås. Det saknades massor med bra-att-ha grejer hemma så vi åkte och började shoppingen med en kvällsmacka
 
 
På vägen hem åkte vi om Sumpafallen. Jag skulle nämligen dit och fota dagen efter och var inte helt säker på vart det låg, så jag och Albin åkte dit. Det är ju så himla fint och jag bev så glad att den fina familjen jag fotade, valde den platsen.
 
 
Annars har vi mest haft poolhäng i trädgården, nu när det vart fint.
Eller, i alla fall mormorn och barnen. Jag tar alla chanser att sitta i skuggan eller gå in och göra något vettigt (Läs: kontorsjobb eller bakning), jag har liksom ingen ro att sitta still en hel dag.
 
 
Pojkarna älskar poolhäng!
Oftast blir det smarrig, lättlunch med smoothies, mackor eller pannkakor och massa frukt.
I fredags smet jag in en sväng och bakade lite på eftermiddagen, vi skulle till vår gamla chef (Underbara Rolle) och hans fru på kvällen och alla skulle ha något med sig, jag bakade fyllda bröd!
 
Igår hände det inte alls något spännande, jag började jobba kl 8 på morgonen, på ICA och eftersom David också jobbade så var barnen hos farmorn och hon passade på att ha en riktig heldag med grabbarna så jag fortsatte jobba när jag kom hem. Det har legat en envis hög fakturor på kontoret som blängt på mig varje gång jag går förbi och eftersom den växer sig större för varje gång så tog jag tag i den och tur var väl det för jag var ju inte klar innan över 22 på kvällen! Snacka om arbetsdag!
 
Nu har jag egentligen en himla massa mer arbete kvar men som sagt, jag har prioriterat tårtbotten-bakningen idag för det är så smidigt att ha det gjort, i alla fall för någon vecka framåt ;-)
 
Förresten, eftersom vi har flera datorer på kontoret så brukar jag sätta på en film på den ena datorn medan jag jobbar på den andra men jag behöver tips!
 
Oftast blir det att jag använder Dreamfilm eller Swefilmer menjag ids liksom inte sitta där och bläddra igenom alla hundratals filmer så jag behöver lite hjälp, tipsa om några bra filmer som jag kan kika på medan jag jobbar, för jag har en sjuhelsikes massa jobb framför mig nu!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0