Lite lågt

Nu har det verkligen varit semesterstängt här inne :-)
 
Saken är den att jag har varit iväg på kurs i några dagar och på helgerna jobbar jag ju som bekant så det blir inte jättemycket tid över och den tiden som blir måste tyvärr prioriteras till annat ibland.
 
 
Just nu läser jag en kurs som heter Bättre Arbetsmiljö och den går ut på att jag ska bli ett fullfjädrat skyddsombud på min arbetsplats.
 
Nu har jag inte riktigt varit på topp heller och det hjälper ju såklart till men jag hoppas att det vänder nu och går mot ljusare tider, både bokstavligt så vi får en fin vår men även i form av mer medvind för denna slitna morsan så hon kan ta tag i saker och göra det hon ska.
 
 
Efter att jag varit på väg på några dagars kurs så var jag helt slut när jag kom hem och gick och la mig innan barnen. Sen var det full rulle på morgonen igen med lämning, möten, bakning mm.
 
Igår hade vi en riktigt fin dag och efter att vi donat med alla göromål, som tex en fotografering, handling, middag, hämtning och bakning av kvällens dessert till after worken så tog jag en paus i solen.
 
 
Det var varmt, jättevarmt faktiskt och jag hade Emil runt mig hela tiden som frågade frågor och kom med det ena påståendet värre än det andra. Ingen risk att man skulle råka somna till eller ens sväva iväg i tankarna för det är inte lönt att försöka humma ett svar till honom, det går han inte med på.
 
 
 
Idag har jag gjort ett intensivt arbetspass på ICA och när jag slutat gick jag en snabb runda och handlade till middagen. Vi grillade idag, första gången för i år (precis som resten av byn tydligen för var och varannan kund har köpt grillkol idag). Efter maten hällde jag upp ett glas vin till och kilade upp till min kära kontorsstol som jag har ett väldigt nära förhållande till. Ett par hundra bilder på världens sötaste lilla gossebarn ligger och väntar på att bli sorterade och redigerade. Jag tänkte passa på medan resten av familjen leker, myser och ska kolla på gladiatorerna. I morrn väntar yttligare en heldags jobb i byns ICA butik!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0