Dagen blev inte alls som väntat...

....den blev mycket bättre!! 


Så mycket vi har fått gjort idag! Helt galet och fantastiskt roligt. 

Det började lite segt. Emil sov längre, nog det längsta någonsin faktiskt, vid nio i morse började det röra sig i hans rum. Då hade vi andra tre varit uppe en stund, ätit frukost, gjort upp planer och så. 

Pappan åkte och jobbade en sväng på morgonen så jag och grabbarna tog det lugnt vid tven.


Emil fick äta frukost vid tven idag eftersom vi andra redan ätit. Jag passade på att jobba av lite på kontoret medan gossarna tog igen sig.

Sen skulle jag jobbat på eftermiddagen en sväng men kunden jag skulle fota hade blivit sjuk så vi flyttade fram den. När vi helt plötsligt hade tid över så åkte vi ut till Rönnås och mätte ordentligt. Väldigt ordentligt... 


David tar det här på fullaste allvar.
Det blev himla bra det här och nu börjar det kännas som om det närmar sig! 


Grabbarna ville gärna vara med. 
Så vi fick ordna fram lite målargrejer och sen var det i full gång och köket var en kaosartad plats... Det är skönt när det är uppröjt på kvällen. 


Vi har en varm unge och en inte riktigt så varm tydligen eftersom det visst behövdes fodrad mössa... Den andra ungen hade shorts och linne hela dagen ute och blev dessutom arg när han inte fick hoppa i vattenspridaren... 


Mitt i det värsta kaoset, då tyckte tydligen jag att det var en alldeles utmärkt anledning att börja hälla upp saft.

Flaskorna räckte inte till så någon liten PET-flaska fick ställa upp oxå, men den hamnade för inne direkt. Dessa står i förrådskylskåpet.

På kvällen kom mamma och pappa hit och åt med oss. Vi fick mat över från igår som vi åt idag och när dom ändå var här så fick vi hjälp med bordsplaceringsförslag. Undrar hur många gånger man kommer flytta runt dom där namnlapparna tro? 

Nu ska jag krypa ner i den nybäddade sängen, jodå, jag tyckte det var ett ypperligt lämpligt tillfälle att tvätta alla sängkläder och vädra täcken och kuddar och sånt idag oxå tydligen... Jag mår som bäst när jag har fler bollar i luften än jag nästan reder ut.

I morrn har jag lite olika pyssel för mig. Jobb, jobb och kanske lite shopping, vi får se... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0