Lite rossel i halsen...

Fast inte i min hals, utan i Albins... När han vakna i morse (tidigare än skam, 05.00) så hörde jag på honom att han rosslade lite när han hostade så i dag stannade vi hemma från mamma-barn gruppen eftersom jag absolut inte vill att han ska dra på sig något mer nu innan operationen, då kanske den inte blir av och det hade vart väldans skönt att få det avklarat. Vi gick upp och kollade lite på Tv efter att pappan åkt till jobbet, Albin kollar ju inte så värst mycket, så där sitter jag och läser tidningen med Dora på tv och Albin hoppandes runt benen...

Sen ringde Li, hon behövde hjälp med att lägga ut en grej på Tradera så vi gick bort till henne och fotade glasen som jag lagt ut, dom finns här! När vi var där så fick jag syn på ett fotografi som jag aldrig har sett innan, och jag har ändå känt Mattias i 11 år nu men det har vart hemma hos hans mamma och pappa så det var kanske inte så konstigt.

För det första så är han ju bara sååå söt och för det andra, är det bara jag som ser likheterna med Albin??
Visst är dom släkt, men det är ju inte på närmsta håll precis (David och Mattias är kusiner).

När vi skulle gå från Li och hem till mormorn så skulle jag bara ta på mig stövlarna och Albin tyckte visst han kunde gå ut i trapphuset så länge och när jag kommer ut (ca ½ minut senare) så är han försvunnen... Jag gick bort till hissen eftersom jag vet att han gillar den och den hade visst precis åkt iväg... av sig själv...??

Nänemensan, när jag fick tryckt upp hissen igen så står det en mycket lycklig liten kille där inne! Han har alltså först fattat att man måste trycka på knappen utanför för att hissen ska komma upp och öppnas, sen vänta på att den faktiskt kom upp och öppnades. Gått in i hissen och tyckt på E (entré) för att sen åka ner! Inte gick han ur heller där nere för han stod ju kvar och var överlycklig över sitt lilla hyss. Medan jag stod och väntade på att hissen skulle komma upp så hann jag tänka både en och två gånger på vad som skulle kunna hända om han kom åt nödstoppen...

Väl hemma hos mormor så stannde vi bara på en kort kissepaus innan vi åkte in till stan, till ÖB, Elgiganten, Rusta och ONOFF, sen tog vi varsin kokt med mos på Sibylla men det var då första och sista gången jag åt där! Albin somnade i bilen och sov hela tiden, vaknade inte fören på hemvägen och då var vi ju nästan hemma. Albin fick ätit lite lunch och bytat blöja sen fixade vi kaffe på en termos och åkte om Gööks och köpte fika och körde ner till Björkäng med där David och Stesse jobbar. Sen åkte vi hem till mormor och fikade, lekte, byggde lego och busade med tjocka Asta!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen ska det bara mysas framför den varma goa brasan och kollas lite på CSI innan det blir sängen...

Måste bara få visa webbisbilden på Bella och Jespers lilla Elin!

Bild: Flicka - född 2009-01-21 08:30, föräldrar Gabriella Gustavsson och Jesper Christensen

Jag ska passa på att reda ut några grejer med från förra inlägget.
Jag skriver ingen bok, jag läser en bok om Photoshop 7,0 men när jag läste det själv efteråt så lät det precis som om jag skriver en bok, men så är alltså inte fallet.

Smörgåstårtorna på bilden kostar 485:- och den är till 15-18 personer men det finns även
10-12 pers (365:-) och 5-6 pers (195:-) och då spelar det ingen roll om du väljer räk eller kött!
Naturligtvis är det på ICA i Tvååker man kan beställa dom goa tårtorna (0340-40030)

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag tycker att mattias och david har sina likheter, åtminstone om man tittar på bilden ovan, så likheten med albin är väl inte så konstig?

2009-01-26 @ 19:48:26
Postat av: Anonym

Nja, jag ser nog ingen större likhet... skulle va hårfärgen kanske? Fast samma bus i ögonen har de ju förstås...

2009-01-26 @ 19:56:51
Postat av: Charlotte

Ni glömmer väl inte skriva namn...

2009-01-26 @ 20:21:36
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/
Postat av: Mamma

Jag ser! Han är mer lik sin pappas kusin än sin pappa, tycker jag.

2009-01-26 @ 20:37:38
Postat av: Malin

Jag skrev första kommentaren och såg precis när jag tryckte att mitt namn hade försvunnit...

2009-01-27 @ 21:18:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0