IKEA

I går hade vi mys hos mormor & morfar men såklart blev det tråk-fotboll så morfarn försvann in i tvrummet efter en stund men jag, Albin och mormor kollade på Körslaget. David & Morgan var hos Lars på inflyttningsfest men dom skulle hem tidigt så jag gick och la mig ganska lugn.

Nu undrar ni ju säkert vad jag menar med det men jag har lite svårt för det där med alkohol och hur den påverkar folk. Folk som jag litar på, som jag är trygga i sällskap med, blir ju helt förändrade av det där med alkohol och det har jag så svårt för! Nu snackar jag inte om ett glas vin eller en öl till maten utan när folk är märkbart alkoholpåverkade. David är inte alls en sån som kommer hem redlös mitt i natten men ändå så är jag aldrig helt lugn när jag vet att han är ute. "Guuud va löjlig hon är" tänker ni nu, men det är så det är och framför allt så jag känner och som tur är så känner David mig och han skulle aldrig utsätta mig (eller Albin!) för det.

Åter till i natt då.
Jag somnade så gott och vaknade innan David kom och la sig och då kollade jag på klockan, 04.42... Sen kunde jag inte somna om och Albin vaknade strax därefter så jag fick gå in och lägga mig hos honom och han somnade nog om en stund men han håller på och flygger runt som en annan fisk i sängen så jag kunde inte somna och när klockan var kvart över 6 så gick vi upp!

Vi åt frukost, kollade lite på tv, tände brasan i mörkret och hade det mysigt. Vid kvart över 8 väckte vi pappan och det visdae sig att han hade vart hemma redan vid 12 men somnat på soffan...

Morfarn har åkt till Schweiz idag för att jobba och han blir borta några veckor så vi åkte dit i morse och sa hejdå och sen åkte vi till IKEA! Både David och Albin somnade gott i bilen på vägen upp. När vi kom upp så fick jag så ont i magen! Men jag hoppas att det skulle gå över, men det gjorde det inte och när vi hade tagit oss igenom halva övervåningen så fick jag gå ut i bilen, svimmfärdig och alldeles skakig i benen. Jag hade några smärtstillande i väskan så jag tog in och stannade i bilen några minuter innan jag gick in och efter bara 5-10 minuter så kände jag riktigt hur allt det onda "rann av"!

Jag fick till och med i mig lite lunch. Albin uppförde sig exemplariskt hela tiden, han åt upp sin mat, gick bredvid oss, höll i handen när vi bad honom och väntade snällt i kassan. När vi åkte hem fick jag sitta bak, blir ju alldeles groggy av den där tabletten, så jag var inte kapabel att köra bil. Vi skulle åka och handla med, men dom fick tyvärr lämna av mig hemma och åka själva. Jag la mig på soffan och låg jättestilla och efter en stund kändes det lite bättre, hatar när det snurrar så!

David gjorde lite te till oss båda och sen började jag med uppackningen av våra fynd! Vi köpte nya påslakan till sängen och dom tvättade jag upp, torkade och bäddade rent med i sängen. Katterna fick nytt underlägg till sin kattmat. Jag köpte en ny lykta till verandan som blev väldigt fin och nya uteväxter till vardagsingången som vi fick planterat om, sen gick jag och Albin runt i huset och tände ljus medan David fixade maten, tacos, jättegott!

Jag och Albin tog en välbehövlig dusch efter maten och sen somnade Albin gott i våran nybäddade säng medan jag tar igen mig på soffan med en varm vetekudde på magen. Hoppas verkligen det är bättre i morrn för jag känner inte för att jobba 10-20 i morrn och va såhär...

Inga bilder idag, men jag har inte alls vart på humör för det ska jag erkänna. Tur att jag har världens finaste lilla familj som tagit hand om mig!
Albin är så duktigt nu, innan när jag tog hand om tvätten så bad jag honom ta med sin tvätt (torkat och ihopvikt) upp medan jag hängde upp det nytvättade. Jag sa åt honom att lägga det på sängen så skulle jag komma och visa honom vart det skulle vara men när jag kom upp så hade han redan lagt allt i lådorna och på rätt plats!! Jag blev helt stum, hur duktig får man vara. Visserligen brukar han hjälpa mih med allt här hemma men det värmer mamma hjärtat!

Detta får jag kanske äta upp sen, men den där 3-års trotsen, den har jag inte märkt av ännu, min fina lilla kille blir bara goare och goare!


Kommentarer
Postat av: Ullis

Du borde kolla upp om du har vattencystor, de kan göra så där jävulskt ont som du beskriver och ibland kan de spricka, då kan man få så ont att man svimmar el kräks. Är nog lite lurigt med dessa cystor beroende på om det är vatten el annat i dem, ring barnmorskan om du tror att det är detta du har.

2009-10-11 @ 22:24:55
Postat av: Charlotte

Hej Ullis och tack för kommentaren! Jag har haft massor av problem med just vattencycstor och vet hur ont det kan göra, men just igår var det inte det utan bara helt vanlig mensverk... Har alltid haft ont vid mens och vissa gånger är värre än andra tyvärr.

2009-10-12 @ 07:40:16
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0