Mer Sidvagn...

Jag sitter inne på kontoret och bara myser! Det är lite mörkt ute, regnet smattrar på rutan, Albin leker på sitt rum och pratar med sina tåg, Carrie med Europe strömmar ur mina högtalare och jag har tagit mig tid att kolla igenom bilderna i min egen kamera från den där hemska tävlingsdagen.

Vi kom till Anneberg strax efter 7 och då hade jag stått och brett goa mackor till ett helt kompani. Grabbarna var redan uppe och hade besiktigat sidvagnen. David började (med Albins hjälp!) att sätta upp föreningens tält (som jag ansvarar för) medan jag förberedde frukosten i vår husbil. Eftersom det visst var lite tight med ström på kvällen så sov Joel & Coffe i vår husbil och dom hade sovit gott.



Andra Coffe (Albin kallar honom för det, Christofer Liljegren som burkade med brorsan förra året) dök upp efter någon halvtimme och vi gick in i husbilen och käkade frukost och drack te & kaffe. Sen var förberedelserna i full gång. Grabbarna klädde på sig crosskläder medan David och andra Coffe tog hand om hojen. Jag och Albin fixade lite i SFC tält.

Träningen gick bra, trots att bakbromsen inte funkade alls. Det var ju första gången på den "nya" banan, för allihopa eftersom den precis blivit färdig.




Jag tycker inte den nya banan var lika rolig att titta på (ur publikens synvinkel) eftersom där är så många stora plank att man inte ser hela banan (den nedre delen då) och framför allt i depån står man som i en liten håla...

Efter träning och kval så hade David & andra Coffe hjälp att fixa bromsen som fortfarande krånglade, det skulle bytas däck, bytas olja, tanka och massa sånt som jag inte är så insatt i. Sen hände ju det som inte skulle hända redan i andra kurvan. Jag kan inte säja ett ord om första heatet för jag såg det inte och framför allt så brydde jag mig inte just då. Brorsan hamnade på bår och jag letade reda på hans plånbok med legitimation, packade ner lite rena kläder, letade upp snuset och bara gjorde så gott jag kunde medan andra Coffe och mamma satt och höll i varsin hand. David tog hand om alla saker, tvättade hojjen, hämtade grejerna i depån mm medan Albin stod bredvid mig och mamma och mest undrade vad det var som stod på.

När grabbarna åkt i väg i ambulansen och mamma tagit med alla deras saker och följt efter i sin bil så gick jag med Albin ner till husbilen så han fick sova en stund och medan han gjorde det så passade vi andra på att äta lite innan vi fortsatte packa ihop allt.

Jag väckte Albin lagom till andra heatet och så gick vi och tittade på det och jag fick faktiskt med mig kameran.



Efter andra heatet upptäckte vi att nycklarna till crossbussen hade åkt med in till sjukan så jag fick ringa runt och till sist fick jag lämnat ett meddelande på akuten så dom kunde ringa upp. Vi hade då skickat iväg vår Skoda med min snälla kusin Anders (vi hade 3 fordon vi skulle ha med hem, jag & David...) som hjälpte oss få den till Tvååker så David fick låna Magnus Birgerssons bil och brassa in till akuten och hämta nycklarna så vi kunde få hem både crossbuss & husbil.

Resten av dagen är lite dimmig, vi var helt slut, hela familjen! När vi kom hem till Tvååker hade mamma oxå kommit hem så jag körde dit och lämnade av några mackor innan jag åkte hem och packade ur husbilen. David kom lite senare när han hämtat upp kläder, stövlar och en del annat inne på akuten. Mamma gjorde skinksås på kvällen så vi åkte dit och käkade men var hemma redan vid 8 och då stupade vi i säng alla 3 och somnade vid halv 9...

Igår var det oxå en tung dag, vi var alla trötta (utom Albin förstås, han blir väl aldrig trött!) och hade lite ont i huvudet men jag fick i alla fall fixat middag till alla innan vi la oss ganska tidigt även igår. Idag vaknade vi mycket piggare och jag var i affären redan klockan 8 och inhandlade frukost till lilla familjen och den invalide broren.

Nu ska jag gå ner och fixa middagen, David har beställt fiskgratäng!


Kommentarer
Postat av: Malin

Usch vad illa det kan gå, är han helt sängliggande nu? För bäckenet måste väl läka ihop innan han kan röra sig särskilt mycket kan jag gissa eller??



nån som vet varför bromsarna krånglade?



Ha det så bra det går, kram

2010-05-15 @ 21:49:08
URL: http://www.femifamiljen.bloggagratis.se
Postat av: Charlotte

Malin: I och med att bäckenet inte är helt av, ända ut till höft leden så får han belasta så mycket han kan, det är smärtan som sätter stopp och det gör tydligen fruktansvärt ont (säjer som som vet).



Han går/släpar sig fram med kryckor som det är nu, men mest ligger han såklart.

I första kurvan hade han krokat ihop med ett annat ekipage och i den "tuchen" har förmodligen frambroms-slangen gått av men det visste han ju inte innan han hade full speed in i nästa kurva...

2010-05-16 @ 10:47:45
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0