Ortopeden med tummen...

Idag ska vi till ortopeden med Albins tumme, han har ju den i "låst" läge, den är låst i böjt läge men det han  faktisk "lossnat" 2 gånger men då har har gråtit och vart en aning hysterisk men det är nog inte för att det gör ont utan mest otrevligt.

I morse vaknade Albin redan vid 5 så det var ganska lätt att få honom att sova redan vid 9. Eftersom vi ska vara på sjukhuset redan kvart i 12 så får han lov att sova innan, han kanske somnar tidigt i kväll men det gör inte så mycket för vi ska upp tidigt i morrn med, då ska vi in och simma!

I går var Albin hos mormorn på dagen medan jag jobbade men pappan kom och hämtade honom lite tidigare så när jag kom hem var dom i full färd med kapla-byggen. Jag och David drack lite glögg och kolla på Grey's innan vi gick och la oss.

I morse var Albin som sagt morgonpigg och David hade några ärenden på morgonen innan han skulle till Tyskland så jag fick vackert stiga upp vid 6. Lika bra att ta tag i dagen med en gång så jag började tvätta lakanen i våra sängar och när David kom hem igen så (var hemma igen vid 7...) passade jag på att gå lös med dammsugarn där uppe. Vid 8 körde vi bort pappan och sen passade vi på att köra om Gööks och köpa frukost.

Nu ropas det "HEJ" där uppe så jag får väl gå upp och hämta min prins!

Kommentarer
Postat av: Malin

Tänk vad mycket man kan få gjort när man inte sover bort halva förmiddagen! man vänjer sig snabbt vid att stiga upp tidigt och jag kan tycka att det är rätt skönt faktiskt!

2008-12-04 @ 19:31:04
Postat av: Anna

Hoppas det gick bra hos ortopeden idag!

2008-12-04 @ 21:22:52
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0