Styrelsemöte

Jag ska iväg alldeles strax, vi ska ner till Holm på styrelsemöte idag, hos Louise,men jag hinner väl titta in en sväng och meddela att allt är bra. Idag har vi vart ute på en tidig morgonpromenad eftersom Albin som vanligt är uppe med tuppen. Vi gick hem till mormor en sväng, drack lite te och tjuvsmakade på julgodisarna (jag förvarar dom där, pga platsbrist och en gottegris till man...). I eftermiddag har vi mest vart hemma och inne (ja, det har vart lite si och sådär med rastlösheten, det är nog värst med mig...), David kom hem tidigt och hade med sig lite fika och sen satt jag och beställde alla julkorten, både mammas, våra och vårt företags.

I kväll kommer morfarn hit, han får lägga Albin idag när jag ska iväg och David ska träna. I morrn blir det lugnt som vanligt, ska iväg och handla på förmiddagen, sen kommer mormorn på lunchen och kanske att det kommer någon på eftermiddagen, vi får väl se. Jag har sagt att jag inte firar men om det dyker upp någon så finns här lussekatter, glögg och pepparkakor.

Åhh, glömde ju nästan, igår eftermiddag var vi en sväng på Gekås och jag fyndade både till mig och till Albin! Jag hitta en liten röd klänning till mig för hundralappen och en jättesöt Laban-skjorta (hade visst fått in ett parti Laban...) till Albin som han ska få ha jeans till, i allafall på kvällen.

Nu får jag nog dra mig, ska vara inne hos bror (han får köra idag!) vid kvart över.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Jag vet en som kommer, förutom mig då...

2008-12-09 @ 20:44:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0