Farsdag!

Idag har jag och Albin uppvaktat våran älsklingspappa! Albin tog minsann sovmorgon idag och vaknade inte fören vid 05.30! Då låg han still i våran säng en stund efter det oxå så vi behövde inte gå upp innan 05.50. Jag och Albin gick upp och fixade välling, bytade blöja och hämtade paketet som vi köpt till pappan. Vi gick upp och la oss i vår säng, Albin fick dricka sin välling där och var ganska still en liten stund efter det men bara en liten... Sen var det full fart igen och vid 06.15 backade han till vid min säng och sa högt och tydligt "BAJS"...

Vi gick upp igen och satte honom på toan där han bajsade färdigt (han brukar bajsa lite i blöjan och sen "resten" på toan, ursäkta samtalsämnet förresten). Sen väckte vi pappan som fick hjälp att öppna sin paket, whisky! Vad är bättre att ge än whisky, som han samlar på! I denna lådan finns tre flaskor scotch malt whisky, en är 10-årig, en 12-årig och en 14-årig.

Produktbild: Classic Malts

Han blev jätteglad och satte den till sin samling! Jag kan meddela att detta ver en nyhet på systemet som bara funnits i ca en månad. Jag är i princip aldrig på systemet men hade ingen aning vad jag skulle köpa så när vi var på väg till bilen och gick förbi systemet så slog det mig! Dessutom fick jag visa leg... Lite glad blev man ju då!

Nu börjar min son bli mer än lovligt rastlös efter att ha vart vaken och INNE i snart 3 timmar, dax att gå ut!
Jag hoppas att morfarn ringer snart och undrar om jag vill följa med på någon rolig utflykt för jag var hemma hela dagen igår och som alla vet är jag en rastlös själ som behöver underhållas! Vi ska till mor och far och äta i eftermiddag och pappa ska få ett nytt spel till Buzzet som vi ska spela!


Kommentarer
Postat av: johanna

hejsan, nu e klockan så mkt så att jag inte vågar ringa, men angående morgondagen... Går kl 15 bra för din del?

Min syster o hennes barn kommer att vara här så vi tänkte ta med dom på några stycken, sen undrar jag vad priset är och om jag kan sätta in pengar på ditt konto eller betala när bilderna e klara för tyvärr glömde vi ta ut kontanter i staden idag..

Vi vill ha ett album med 12 bilder i, tror det fanns med på din lista men kommer inte ihåg priserna..

mvh johanna

2008-11-09 @ 20:48:53
URL: http://johannaandthefamily.blogg.se/
Postat av: Malin

Här firade vi med att åka till Gekås...

åke fick en bok och en tidning, det uppskattade han!

2008-11-10 @ 06:45:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0