Mycket för oss idag med...

Blir bara en kortis idag med... Vi ska strax gå till mamma-barn gruppen och det ser vi verkligen fram emot då det var lov förra veckan och därmed ingen träff. När det är klart ska vi hem, Albin ska sova och äta och sen ska han hem till mamma medan jag åker ut till Kärra och fotar en liten 1-åring.

I kväll hoppas jag att David inte har nåt annat för sig för jag lär ha hela minneskortet fullt med kort som ska gås igenom.

Vad har hänt sen sist då... Jo, i lördags kväll käkade vi hos mamma och pappa. David och Albin kom bort till mig på jobbet när jag slutat och så handlade vi lite till kvällen. Vi åkte hem och lämnade av steken och så till pappa och sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning och donade innan vi åkte bort. Vi spelade Buzz när Albin lagt sig, David hade köpt ett nytt men det var ruskigt svårt så vi satte i det gamla och körde några omgångar till!


I går jobbade jag mellan 9.30-14.00 och när jag kom hem hade David gjort middag (JAG VET, kort i taket!!), den enda rätten han kan laga (men han är en fena på det nu måste jag säja), pyttipanna! Efter att inte ha käkat sen frukosten vid 8 så var pyttipanna jättegott! Vi ägnade hela eftermiddagen åt att ändra om i tvättstugan, röja, städa och flytta på lite saker.


Nu måste jag ta hand om min rastlösa lilla pojk...


Kommentarer
Postat av: Mamma

Undrar hur det går med den "brända" armen...

2008-11-03 @ 11:43:12
Postat av: johanna

hejsan!!

ne de e absolut ingen fara, vi tar det en annan dag... förstår självklart att du ville vara hemma med Albin, det hade jag med varit...

Hoppas det går bra för honom och att han slipper ha ont länge...

mvh johanna

2008-11-03 @ 15:30:34
URL: http://johannaandthefamily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0