Albin och mamman på stan.

Idag bestämde jag och Albin oss för att gå en sväng på stan! Vi skulle in och betala två annonser, sätta in pengarna för pappas present, köpa fodrade gummistövlar och halstabletter på Apoteket.

Han är så redig, min lillfis! Vi använder väldigt sällan vagnen, han går ju ändå så bra nu, så han gick runt med mig i affärerna. Vi parkerade nere i Netto-huset och gick först till VP, sen till SEB och satte in pengarna, sen gick vi till Din Sko och köpte gummistövlar och Albin var så snäll så, satt på en pall och lät oss mäta och prova.

Efter provandet blev vi lite sugna på fika så vi gick till Café Ströget och tog varsin fralla innan vi vandrade förbi alla grävmaskiner, som bygger om på Bäckgatan, och gick mot bilen. Tog en snabb avstickare till Apoteket och fick fatt i det vi skulle, halstabletter för jag vaknade med huvudvärk och halsont idag...

Albin somnade i bilen innan vi hade hunnit ut stan ens och nu susar han gott i sin säng. Jag ska strax väcka honom så ska vi käka lunch innan jag ska till jobbet och pappa David kommer hem och busar med Nussungen! I natt vaknade Albin vid 2 tiden och jag gick in och la mig hos honom tills han somna om men det vara viss inte så länge så efter bara en kvart eller nåt så kom han igen men kröp då upp i sängen och somna (!!!!!) för första gången sen han föddes så sov han alltså i våran säng, mellan oss och det var nog skönt för han vakna inte fören vid halv 7! Jag är trött idag, sover inte alls så bra med honom bredvid mig så det får då inte bli någon vana!

Har skissat lite på en tavla till mormorn...


Nu ska jag ner och preparera mig med Alvedon för kommande arbetspass på ICA... 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Fin! Den tar jag. ;-)

2008-10-07 @ 13:11:47
Postat av: Anna

Kommer bli en kanonfin tavla!!!!!

2008-10-07 @ 16:39:06
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com
Postat av: lina

är det försent att beställa ljus om jag vill ha dem innan jul? Finns clementin-kanel i aroma melts? tacksam för svar

2008-10-08 @ 17:41:48
URL: http://secretmom.blogg.se/
Postat av: lina

jag vill ha ett 4pack aroma melts med doften clementin/kanel. De brukar kosta 98:- :-)

2008-10-08 @ 18:38:14
URL: http://secretmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0