Lekt och busat!

Nu har vi prcis kommit hem, Albin somnade som vanligt i vagnen på vägen hem efter massa lek, bus och pyssel! Vi är den sån mysig liten grupp, blandat med åldrarna och Albin både Jakob och Ella i sin ålder som han leker med.

Idag var det sångstund, sen var det fika och efter det lekte vi med lera. Det kavlades, rullades och plattades till överallt. Sånt där brukar ju ha lite effekt så när jag och Albin börjat så fick vi snart sällskap av Ella, Jakob och Agaton.

Idag tänkte jag baka lite mer bullar för igår när jag leta i frysen så var dom slut... Undra vart dom tagit vägen... Vi handlade hem jäst och grejer igår när vi var i Falkenberg.

Fick ett recept av Desireé idag med på leran som hon gjort så det tänkte jag kanske att jagg skulle göra oxå, kan ju lägga den i en burk och köpa lite formar och sånt på Gekås så kan Albin få det i födelsedagspresent!

Nähe, det är lika bra att sätta igång, kan ju käka lunch sen medans degen jäser!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Kommer snart och provsmakar...

2008-10-13 @ 12:46:47
Postat av: lina

Hej!

om du söker i min blogg har jag ett super recept på fingerfärg där, jätte roligt giftfritt och garanterat en höjdare hos barnen :-) Ni verkar ju lika pyssliga som oss så jag tänkte tipsa :-)

2008-10-14 @ 05:34:53
URL: http://secretmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0