Utten dá...

Ja, det blir Dag-Ottos ord i rubriken idag för idag har det verkligen varit en "Utten da"

Började väl igentligen redan i går eftermiddag, dom där alvedonen jag tog innan jobbet hjälpte inte ett jäkla skit, ont i huvudet, halsen och resten av kroppen hade jag! När jag kom hem så la jag Albin, kolla på Maria Wern och stupa i säng.
Natten har vart sådär, jag har vaknat flera gånger med ont i halsen och allmänt ont i kroppen. Albin vaknade nog någon gång oxå men jag skicka upp David så han la sig hos honom tills han somna om.

När Albin vakna och vi gick upp så var det bara att inse, det blir inget jobb för mig idag, Jag ringde Roland och sjukanmälde mig, sen körde jag upp Albin till farmor och hem igen till soffan... Där låg jag med Grey's på DVD till middag ungefär sen orkade jag inte mer och jag menar verkligen det, jag orkade inte ligga i soffan!! Så jag la mig i sängen, somna som en sten och sov tills jag hörde David nyckel i dörren, då var klockan halv 4. Han skulle med sin kusin och kolla på ett hus, sen skulle han hämta Albin.

Jag gick ner och la mig i soffan igen efter att David väckt mig, tog en festis av Albin men det var inte alls så gott som jag förväntade mig att det skulle vara, halsen gjorde fortfarande ont. När jag satt och vänta på Albin och David så ringde mamma, som jag inte hört av på hela dagen, och hon hade inga bra nyheter...

Min älskade, älskade moster är riktigt sjuk. Mamma är ledsen, mina mostrar, mobror och kusiner är oxå ledsna, jag med... Varför finns det inget man kan göra?? varför känner man sig så maktlös?? Varför ska allt ta sån tid?? Här har jag rabblat på i en halv evighet om min fullständigt meningslösa förkylning när min moster är så sjuk. Va jag känner mig egoistisk. Albin fick somna hos oss i soffan idag, det är skönt, jag har en familj som stöttar mig och det har moster med, vi är många i familjen som stöttar och finns här för henne.

Jag ska kolla färdigt på Grey´s nu, sen ska jag sova och när jag vaknar i morrn så ska jag vara frisk!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Jaa, usch vilken vedervärdig dag. :-(

2008-10-08 @ 21:45:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0