Atchoooooo!

Ha, då har höstens första förkylning trängt sig på, fast jag inte ville!

Halsen gör ont, huvudet ska vi inte tala om, näsan rinner och kroppen värker. Albin är lika pigg som vanligt och jag försöker verkligen att inte pussa på honom så han ska hålla sig fortsatt frisk men det är inte lätt...

I natt vaknade jag vid strax efter 4 på morgonen av att Albin gnydde till men jag skicka upp David, han skulle ändå upp vröööl tidigt och han lyckades få Albin att somna om så vi sov till strax efter 6, sen tyckte han faktiskt att det var morgon!

Jag tyckde det var tidigt, mörkt och kallt så jag bad David hämta in lite ved och så tände vi brasan och låg där en stund och mös i soffan medan Albin drack sin välling. Vid strax innan 7 var det high life utanför, David, Lennart, Lars och en kille som körde cemetbilen hade fullt upp, jag och Albin satt i fönstret i nästan en timme och bara titta. Vid 8 gick vi över till Gööks och fixa frukost, hem och satte på kaffe och sen vid 9 kom dom in och käka. När frukosten var avklarad, disken undanplockad och golvet dammsugits så åkte vi till apoteket och köpte lite bra-att-ha-när-man-är-förkyld grejer, vidare till ICA och köpte färs, sen om banken och hämta pengar åt pappa David innan vi äntligen landade hemma och Albin kunde få sin snutte och somna gott i mammas famn.

När Albin somnat börjar mitt fejande, skala potatis och morötter, blanda ihop köttfärslimpan, smöra form, diska undan, plocka upp varorna, torka av golvet och vika tvätten! nu har jag ca en kvart över innan potatisen är klara och jag ska göra mos av dom, sen ska det dukas, Nusset ska väckas och maten ska serveras.

Svärmor kommer hit vid 1-tiden, hon ska passa Albin medan David grejar fördigt därute och jag ska gå till jobbet... Jag känner mig verkligen inte kurant alls, men det är ju bara 4 timmar idag och det ska jag nog orka med, ska ta en alvedon innan jag går. Frågan är väl hur det kommer gå i morrn...

Ska passa på att ta mig lite honungsvatten innan middagen och se om det hjälper, i värsta fall får jag väl ta till pappas dunderkur, rå lök, men det är verkligen i värsta fall!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Nää, blev du så förkyld i alla fall... :-(

2008-09-23 @ 12:28:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0