Jag viskar... schhh!

Vet inte om jag vågar säja det högt för då kanske han börjar krångla igen, men Albin har tagit sovmorgon två dagar i rad nu!! Helt otroligt, igår morse vaknade han inte fören strax innan 6 och i morse vaknade han 06.05! Vi är helt överlyckliga, dessutom har vi sluppit vara uppe med honom på nätterna. Men då frågar man ju sig såhär, hur kommer detta sig??

Jaja, nog om det! Nu är David och Albin redan ute (har dom iofs vart sen halv 8...), dom ska fixa färdigt armeringen och det till vår bottenplatta för betongbilen kommer på tisdag! David ska iväg till Falkenbergs motorbana idag med och kolla på Morgan så jag och Albin vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men nåt ska vi göra, inte tänker vi vara hemma hela dagen inte!

Jag hade för första gången på länge lite "me time" igår innan lilla familjen kom hem från motorbanan. Jag slutade vid strax innan 4 och dom var inte hemma fören vid halv 7. Visst var det skönt att få vara ensam lite och göra precis som man vill men det är inte lika underbart som att ha familjen omkring mig... Jag är nog konstig, men det där med egentid är verkligen inget för mig, jag vill ha min familj runt om kring mig jämt, har aldrig direkt gillat att vara ensam och det gör jag fortfarande inte! Fick i alla fall tagit mig en låååång dusch, med peeling, rakning och till och med balsam (det är lyx som jag aldrig annars hinner med...)! Men det var underbart skönt när jag såg pappa stå på trappan min lille son på armen för åhh vad jag saknar honom när han inte är med mig!

Jag tror faktisk jag ska slänga på mig stövlar, jacka och ta min tekopp och gå ut till mina grabbar... Helt plötsligt värderar man tiden annolunda, jag tänker förstås på Johanna, som fortfarande ligger djupt nersövt på Sahlgrenska...


Kommentarer
Postat av: Easanonna

Jag har hittat hit och läst. Skönt att Albin sovit ända till 6 :-D

2008-09-21 @ 09:19:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0