Mamma-barn gruppen och Bibblan!

I dag vaknade Albin sådär tidigt igen, men han fick lov att stiga upp med pappa så jag fick ligga kvar och dra mig, även fast jag inte kan somna om...

När klockan hade slagit 9 så började vi packa ihop oss för mamma-barn gruppen i församlingshemmet som börjar halv 10 och Albin hade som vanligt jätteskoj och jag fick knäppt några bilder med!

 
Albin, Jakob och Desirée bygger med tåg och på sista bilden har Hugo krålat sig fram...

Man har fått måla sin egen namnskylt, jag och Albin hjälptes åt lite, han klabba på färg för glatta livet och jag styrde upp det hela med ögon, näsa och mun! Förra gången började vi även på en liten ängel tavla, Albin var inte det minsta intresserad av det så den har jag gjort praktiskt taget själv och jag vill påstå att man var mer än ringrostig på det där med att pyssla, när gjorde man det senast, i mellanstadiet någon gång??

   
Ni notarar väl att tavlan går i grönt :-)

Albin somnade på ven hem från församlingshemmt så jag trädde på regnskyddet och lät honom ligga ute och nana, sen åkte vi till mormorn som hade ordnat spagetti och skinksås, Nusset åt inget dock, vet inte rikitgt vad det var med honom...

Men sen hade hon även gjort en äppelpaj och den åt han lite på minsann! Li kom förbi hon med och fikade med äppelpaj, hon skulle ha med sig lite äpplen hem och det var mormorn mer än glad över! Gammelfarfar kom från Falkenberg och lämna pengar, vi har äntligen bestämt vad pappsen ska få i 50-års present, men han hade så mycket på G att han inte hann med fika.

Efter att li gått hem så skulle jag försöka mig på att artbestämma mammas äppelträd men det gick inge bra, nätet hade inte den information jag behövde så mamma föreslog bibblan och det tyckte Albin var himmla kul, han hittade 4 barnböcker om fordon (Lastbilar och traktorer) som hon lånade åt honom och jisses vad det har lästs traktor bok!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen tänkte jag krypa ner med mannen min i soffan som tände brasan i vårat småkyliga hus såhär i höstmörkret. CSI väntar på tven i kväll och i morrn är det jobbe som gäller!

Förresten, fick en kommentar (älskar kommentarer BTW) om Albins tumme och det har jag ju glömt att berätta. Den är lixon låst i böjt läge, han har aldrig kunnat räta ut den så jag ringde till BVC i morse och hon rekomnenderade mig att söka vidare genom barnmottagningen för det kommer behövas fixas til förmodligen. Jag tänkte på det förra vintern när jag tog på honom vantarna och nu tänkte jag på det igen så det är väl bäst att kolla upp det, snart kanske han vill börja rita lite smått och sånt och det gäller ju höger tumme...

Får väl se om jag hinner skriva mer i morrn!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja, bibblan var ju en höjdare!

Jag tycker förresten att din ängel blev jättefin.

2008-09-29 @ 20:34:37
Postat av: Anna

Aha! Det har jag aldrig märkt...

Hoppas det inte är nåt allvarligt.

2008-09-29 @ 21:00:12
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com
Postat av: lina

Min moster föddes med tummen fast i "böjt läge". Hon opererades 2 ggr och nu funkar tummen fint. Detta var ju 35 år sedan så förhoppningsvis räcker det med en operation där man kanske inte ens behöver sövas?

Håller iallafall tummarna för lillkillen!

kram kram

2008-09-29 @ 23:24:05
URL: http://secretmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0