Vilken härlig höstdag!

Nu har vi kommit hem efter en go morgonpromenad i det fina vädret! Albin sover redan, han somna i vagnen inne på ICA...

I morse vaknade Albin vid 6 (rena sovmorgonen detta jue, inte bäst att vänja sig vid det!) så det var bara att kliva upp då. David var kvar hemma så han gjorde välling som Albin drack i våran säng och sen gick vi upp och käka frukost, skrev ut lite papper och gick till Gööks och köpte frukost och en punchrulle till Pappan!

Sen gick vi bort till bygget, lämna av frukosten och pussa lite på pappan innan vi vandra vidare mot affären, Albin gick hela vägen själv och var då jättetrött när vi kom in i affären men när han fick syn på mormor så var han tvungen att berätta att han hade ramlat av en stol och slagit sig på läppen så det blev fläskläpp, sen kom vi bara bort till mejeriet så sov han.

I eftermiddag ska vi åka in till stan tänkte jag, pappa David fyller ju år på lördag och han önskar sig en vattenflaska...

I kväll ska vi bowla med jobbet på Bongo (eller va heter det nu, för det har väl bytat namn?), jag tänkte köra själv så jag kan ta mig hem om jag inte orkar va kvar så länge, är ju fortfarande kanonförkyld och lite trött och matt, vill helst inte ta Alvedon hela tiden, då blir man ju aldrig frisk!

I morrn ska vi till Carro som fyller 25, får hoppas jag orkar med det, annars får väl David och Albin åka själva...

Nu ska jag lägga mig en stund innan Albin vaknar!

Kommentarer
Postat av: Mamma

En vattenflaska! Hihi, han är då inte dyr i drift...

2008-09-25 @ 14:19:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0