Ont i hjärtat...

Jag har ont i hjärtat! Jag har så svårt att se djur/människor vara sjuka/skadade och som ni vet så är fortfarande inte min lilla kattpojke bra och då får jag så ont i hjärtat! I går kväll var det rent bedrövligt, han droppade vart han gick så vi var tvungna att stänga in honom i tvättstugan... Jag fick torka av alla golven och nu i morse fick vi sanera tvättstugan (golven) och jag har redan torkat tvättstuge golvet 2 gånger till! Han förstår ju säkert inte varför han inte får vara med oss andra i huset och Kajsa tycker ju såklart att det är jättekonstigt att dörren är stängd och hon har fått en annan liten låda så länge som står i köket i en hörna.

Hur som helst så sitter jag här åter igen och väntar på att klockan ska bli 8 så jag kan ringa till veterinären och få råd, hoppas dom tar in honom och undersöker honom igen, såhär ska det ju inte vara! Jag har dessutom ingen bil, den lämnade vi av på bilverkstaden i går kväll för den ska servas idag men jag har fått låna brorsans vrålåk om jag behöver ta mig någonstans. Idag är det ju äntligen mamma-barn grupp som Albin har längtat såååå efter och den börjar halv 10 så jag hoppas vi kan ha fått lämna Pyzen innan det så vi hinner.

Jag sa till honom igår när vi körde förbi 2 av hans kompisar i mamma-barn gruppen att det börjar idag igen och genast så blev han exalterad och sa att vi skulle sjunga och busa! Det har ju vart uppehåll i 2 veckor och det märks att han saknar det mycket så vi har verkligen sett fram emot det idag, ska försöka få med mig kameran med!

Nu ska jag ta på min lilla nakenfis kläder och sen ska vi ringa veterinären och förhoppningsvis få en tid med en gång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0